пʼятниця, 18 грудня 2009 16:04

Даша Жукова привезе спадкоємця Абрамовича на батьківщину

Даша Жукова привезе спадкоємця Абрамовича на батьківщину

Світська левиця та галеристка Дарина Жукова повертається на батьківщину. Як відомо, на початку грудня Даша стала мамою. І після Нового року все сімейство на чолі з Романом Абрамовичем приїжджає до Москви.

Нагадаємо, первісток Жукової та шостий спадкоємець Абрамовича з"явився на світ в ніч на 5 грудня. Пологи пройшли у відомій лос-анджелеській клініці Cedars-Sinai. З медустановою, в якій з"явився на світ спадкоємець, олігарх та його кохана визначилися швидко, - медичний центр вже давно приглянувся зіркам як російського, так і світового масштабу.

Зараз молода мама і новонароджений у повному порядку, а батько сімейства Роман Абрамович знаходиться поряд з ними.

Малюка назвали Аарон Олександр. Згідно з Біблією Аарон був братом і найближчим сподвижником пророка Мойсея, його відмінними рисами були м"якість та лагідність. Друге ім"я малюкові дане на честь батька Даші, бізнесмена Олександра Жукова. За деякими даними, Абрамович був присутній при пологах свого шостого спадкоємця.

Для батька Даші Жукової поява на світ онука стала удвічі радісною. Справа в тому, що на початку січня у Олександра Жукова і його дружини Світлани Мещанінової також повинен народитися малюк. Мачуха Даші теж вирішила народжувати в клініці Cedars-Sinai, повідомляє Kleo.ru.

Зараз ви читаєте новину «Даша Жукова привезе спадкоємця Абрамовича на батьківщину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути