пʼятниця, 13 січня 2017 21:16

6-річній Іванні Карапузь потрібне лікування церебрального паралічу

6-річній Іванні Карапузь потрібне лікування церебрального паралічу

У 6-річної Іванни Карапузь дитячий церебральний параліч та важка форма ДЦП з руховими порушеннями в кінцівках. Вона може ходити тільки за допомогою мами і тата. Але у дівчинки є всі шанси не тільки навчитися ходити, а й жити нормальним життям. Для цього їй необхідно продовжити курсове лікування,яке коштує 15 837 грн.

Інтелектуально Іванна абсолютно нормальна дитина. Її головна проблема в тому, що ще зберігається скутість м'язів і дівчинка поки не може самостійно ходити.

Іванна навчилася повзати і сидіти, більш впевнено тримати голову, їсти й одягатися самостійно. У неї зовсім збережений інтелект. Вона все розуміє, займається з мамою розвиваючими іграми, пробує малювати, рахує, із задоволенням спілкується з оточуючими як може. І часто сердиться і засмучується, що нога встає тільки на шкарпетку і тільки іноді на всю стопу.

Іванна - добра і неймовірно відкрита. Розсмішити її дуже просто. За це, рідні дівчинку називають Смішок.

"Я не уявляю життя без неї, вона мій двигун по життю. Лікарі кажуть, з самого народження, що все в наших руках. Будемо займатися - буде результат. Я впевнена, що вона буде ходити, самостійно піде в школу і буде танцювати. Я зроблю все, що від мене залежить. Я бачу, що у Іванки хороші результати. Вона не могла сідати, а зараз може. Раніше доводилося її годувати, а зараз сама їсть і одягається. І періодично говорить мені: "Мама дивись, я сама це зробила!". - Ось заради цих слів, я готова віддати все, що у мене є", - каже Ярослава, мати дівчинки.

Дівчинка народилася передчасно, відразу потрапила в реанімацію, тільки через два місяці дитину виписали додому. І все в житті сім'ї Карапуз змінилося. Мати звільнилася з роботи, щоб доглядати за донькою, а батько постійно на роботі, робить все можливе, щоб дочка могла отримати необхідне лікування. Всі гроші в сім'ї йдуть на лікування та реабілітацію Іванки.

У міжнародній клініці відновного лікування професора Козявкіна, Іванна пройшла 16 курсів лікування. Вона почала повзати, перевертатися зі спини на живіт, стала тримати предмети, почала ходити біля опори і за руку, з'явилися нові емоції.

Реквізити для допомоги:

Всеукраїнська Благодійна організація "Український Фонд Допомоги"

Код ЄДРПОУ: 37241402

Поточний рахунок: 26004052718802

МФО: 300711

Банк: ПАТ "ПриватБанк" Печерська філія, м Київ.

Призначення платежу: Допомога на лікування Іванні Карапузь

Також, допомогти можна відправивши СМС-повідомлення зі словом DOBRO (ДОБРО) на короткий номер "5541". Вартість повідомлення 20 гривень з урахуванням податків. Послуга доступна абонентам операторів

"Київстар", Vodafone, Lifecell.

Зараз ви читаєте новину «6-річній Іванні Карапузь потрібне лікування церебрального паралічу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1261
Голосування Чи допомагаєте ви українській армії з часу як розпочалася АТО?
  • Так, перераховую гроші на номер 565
  • Даю речі і продукти, коли збирають допомогу військовим у моєму місті
  • Перераховую гроші на конкретні речі (каски, бронежилети, тепловізори) у підрозділи, які діють на Сході
  • Не допомагаю, бо це має робити держава
Переглянути