четвер, 14 березня 2013 12:54

1,5 мільйонним пасажиром швидкісного трамваю на Троєщині стала вчителька

Вчителька Марина Шуміліна стала півторамільйонним пасажиром швидкісного трамваю та міської електрички Деснянського району столиці. Киянка є мешканкою масиву та працює музичним вчителем у дитячому садочку №801.

1,5-мільйонного пасажира трамваю було зафіксовано вчора, 13 березня, близько 19.00 години на пересадочному вузлі "швидкісний трамвай на Троєщині - міська електричка "Троєщина-2".

"Їхала ввечері до додому і до мене підійшла працівниця метрополітену. Я почала користуватися цим транспортом нещодавно, тому для мене це стало несподіванкою. Два тижні тому я почала їздити на курси підвищення кваліфікації музичних керівників і дізналась від сина про цей зручний спосіб добиратися з Троєщини", - розповіла жінка.

Олександр Попов вручив жінці сертифікат і проїзний квиток на березень. Після цього ще п'ять випадкових пасажирів отримали від голови КМДА проїздні квитки і сертифікати. Облік пасажирів проводився співробітниками станцій з моменту відкриття лінії швидкісного трамваю на Троєщині.

Цей облік ведеться шляхом аналізу отриманих доходів від продажу разових квитків, місячних проїзних квитків та "єдиного проїзного квитка". Єдиний проїзний квиток дозволяє одним квитком вартість 2 гривні користуватися міською електричкою та автобусами №59, №60, №61 і тролейбусом №28, що під'їжджають до електрички.

Нагадаємо, торік у кінці жовтня за два дні до виборів відкрили нову трамвайну станцію "Троєщина-2". Вона зв'язана з кінцевою зупинкою швидкісного трамваю, що йде через частину мікрорайону Вигурівщина-Троєщина. На облаштування станції та лінії трамваю витратили 250 мільйонів гривень.

Кільце міської електрички відкрили у жовтні 2011 року. Вона має 15 зупинок, навколо столиці потяг об'їжджає за 1 годину 20 хвилин.

Зараз ви читаєте новину «1,5 мільйонним пасажиром швидкісного трамваю на Троєщині стала вчителька». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути