вівторок, 23 серпня 2011 14:37

У Львові через прапор утворилися кілометрові затори
18

23 серпня у Львові відзначали День державного прапора. З нагоди свята у центрі міста біля пам'ятника Тарасові Шевченку зібралися ровесники незалежності України. Вони розтягнули великий синьо-жовтий прапор та вийшли з ним на проспект Свободи. Повз них з парадом пройшлися колоною військові.

"Для мене День незалежності України більше свято, ніж мій день народження. Я завжди чекаю його з трепетом. В цей день мене переповнює гордість за своїх предків, які боролися за незалежність нашої держави. Найперше 24 серпня іду до церкви. Там молюся за нашу державу і добробут усіх українців. Потім продовжую святкування у сімейному колі і з друзями", - розповіла Gazeta.ua ровесниця незалежності України студентка Марічка Федьків.

Юнаки й дівчата разом із прапором пройшли центральною частиною міста до Львівської обласної адміністрації.

На час заходу рух у центрі Львова перекрили. Через це на в'їзді у цю частину міста утворилися кілометрові затори.

"Та шо вони плентаються як варені. Взяли б і скоро пройшлися з тим прапором. От за Союзу швидко ходили. А то доїхати в центр ціла бідося. Я ото від Зеленої пішки повинна йти. Прапори їм в голові. Краще б чимось суттєвим зайнялися", - поскаржилася пенсіонерка Галина Обруч, проходячи біля прапора.

Дійшовши до обладміністрації, прапор передали танцювальному ансамблю "Веселі черевички". Опісля відбулися офіційні урочистості з підняттям державного прапора і привітальним словом від влади.

Також напередодні святкування Дня державного прапора львівська міська організація Партії регіонів розщедрилася на синьо-жовті прапори.

Зараз ви читаєте новину «У Львові через прапор утворилися кілометрові затори». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути