Ексклюзиви
середа, 28 грудня 2011 11:39

Данське ведмежа Сіку стало новою інтернет-зіркою
9

Фото: Фото: skandinaviskdyrepark.dk

Дитинча білого ведмедя на прізвисько Сіку (в перекладі з гренландської - "морський лід") стало інтернет-сенсацією, після того як його фотографії виклав на своєму сайті Скандинавський парк дикої природи в Данії, пише РБК.

Ведмедик з'явився на світ у кінці листопада, але через кілька днів з'ясувалось, що в його матері не виділяється молоко. Малюкові загрожувала смерть і його вирішили врятувати за допомогою ручного вигодовування. Після місяця годування з пляшечки Сіку набрав 2 кг ваги і в нього відкрилися очі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дресирувальник спить з білим ведведем

Зараз він важить 3,2 кг і доглядачі парку, які цілодобово доглядають за Сіку, стверджують, що крихітний ведмідь розвивається належним чином.

Випадок з Сіку нагадує історію полярного ведмедя Кнута з берлінського зоопарку: як і данське ведмежа, мати не змогла вигодувати його. Кнута виходив доглядач зоопарку, доглядаючи і піклуючись про нього, як про власну дитину. Ця історія зворушила всю Німеччину, Кнут став шалено популярним. Він помер у березні цього року від енцефаліту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фото Тіни Кароль в ліжку з чоловіком виклали в інтернеті

Перше відео з Сіку в головній ролі Скандинавський парк опублікував в інтернеті через майже три тижні після народження малюка, повідомляє newsru.com. На записі показаний процес годування ведмедика, і вже тоді відео зібрало масу коментарів. Наступний запис з відеоблогу Сіку відразу зробив з нього загального улюбленця. За п'ять днів відео набрало більше 600 тисяч переглядів. На Facebook за сторінкою Сіку спостерігають більше 12 тисяч користувачів.

Зараз ви читаєте новину «Данське ведмежа Сіку стало новою інтернет-зіркою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути