пʼятниця, 29 липня 2016 11:55

Ув'язненому в Криму євромайданівцю Олександрові Костенку терміново потрібна операція

Ув'язненому в Криму євромайданівцю Олександрові Костенку терміново потрібна операція

Ув'язненому в анексованому Криму євромайданівцю Олександру Костенку терміново потрібна операція. Про це заявляє його адвокат Дмитро Сотников.

"Рентгенографія показала: зліва співвідношення у ліктьовому суглобі порушене. Суглобова щілина нерівномірно розширена. Променева кістка зміщена спереду. Ліктьова - деформована", - написав Сотников у Facebook.

Він процитував висновок медиків виправної колонії: "Рекомендовано: ендопротезування лівого ліктьового суглоба в плановому порядку після звільнення (бо роблять тільки в Москві і Петербурзі - примітка адвоката), при болях НПЗЗ - вітаміни. Стаціонарного лікування не потребує".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Повеземо до лісу. Будеш собі могилу рити" - Афанасьєв про затримання

Олександра Костенка утримують у колонії загального режиму ІК-5 у Кірово-Чепецьку Кіровської області Росії. Адвокат не може отримати інформацію про стан здоров'я свого підзахисного.

Олександра Костенка в анексованому Росією Криму засудили до 4,2 років ув'язнення. За те, що 18 лютого 2014 року під час сутичок у Києві завдав тілесних ушкоджень співробітникові кримського "Беркуту". Також звинуватили у незаконному зберіганні зброї.

Костенко провини не визнав.

Нагадаємо, за період окупації Криму Російською Федерацією без вісті зникли 16 людей і 11 вважаються загиблими. Про це заявив представник Меджлісу кримськотатарського народу і Комітету із захисту прав кримськотатарського народу Ескандер Барієв.

Зараз ви читаєте новину «Ув'язненому в Криму євромайданівцю Олександрові Костенку терміново потрібна операція». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 11170
Голосування Чи потрібно відновлювати постачання води з Дніпра в окупований Крим?
  • Ні. Окупанти повинні самотужки забезпечувати окуповану територію
  • Так. Там також живуть люди
  • Потрібно воду продавати задорого
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути