четвер, 15 грудня 2016 13:40

Володимира Балуха цькують за проукраїнську позицію

 

14 грудня українському активістові Володимирові Балуху висунули нове звинувачення. Кримчанин не визнає своєї провини за кримінальним кодексом РФ .

Про це повідомили представники Кримської правозахисної групи.

Балуха намагаються зробити винним за незаконне придбання, передавання, збут, зберігання, перевезення або носіння вогнепальної зброї. Чоловікові загрожує до 3 років позбавлення волі. Правозахисники стверджують, що відкриття нового кримінального провадження — черговий епізод цькування Володимира за його активну проукраїнську позицію.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кримчанина засудили через український прапор на його будинку

8 грудня офіцери ФСБ проводили обшук у помешканні чоловіка. 12 грудня Роздольненський районний суд Криму виніс рішення про взяття активіста під варту на 30 діб.

Це не перша спроба розібратися з Балухом. Під час попередніх обшуків на горищі будинку Володимира виявляли українські прапори. Враховуючи те, що процесуальні документи склали з порушеннями, Кримська правозахисна група вважає речові докази підкинутими, а справу сфабрикованою.

Зараз ви читаєте новину «Володимира Балуха цькують за проукраїнську позицію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 11170
Голосування Чи потрібно відновлювати постачання води з Дніпра в окупований Крим?
  • Ні. Окупанти повинні самотужки забезпечувати окуповану територію
  • Так. Там також живуть люди
  • Потрібно воду продавати задорого
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути