четвер, 06 жовтня 2016 09:40

РФ скасувала кримчанам пільги для вступу до ВНЗ

РФ скасувала кримчанам пільги для вступу до ВНЗ
dt.ua

Абітурієнти окупованого Криму більше не матимуть пільг під час вступу до вищих навчальних закладів Російської Федерації.

Про це повідомляє Крим. Реалії.

Квоти для зарахування на бюджетні місця для жителів Криму скасовують. Кримським випускникам при вступі до вузів Російської Федерації доведеться брати участь у загальному конкурсі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: До "диверсанта" Панова застосували тортури в Криму

В окупованому Криму до заарештованого українця Євгена Панова застосували тортури, під якими він підписав зізнання у скоєнні інкримінованого йому злочину - організації терактів.

Під час зустрічі з Пановим адвокат виявив у нього на руках шрами від наручників і синці на правій нозі. Чоловік розповів адвокату, що руки в наручниках застібали під колінами, піднімали і били металевою трубою по ногах у ділянці гомілки, застосовували тортури до статевих органів.

Нагадаємо, що вчора, 5 жовтня, у Феодосії відбувся обшук у будинку кримськотатарського активіста Сулеймана Кадирова. Його звинуватили в невизнанні кордонів РФ і викликали на допит.

Зараз ви читаєте новину «РФ скасувала кримчанам пільги для вступу до ВНЗ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 11170
Голосування Чи потрібно відновлювати постачання води з Дніпра в окупований Крим?
  • Ні. Окупанти повинні самотужки забезпечувати окуповану територію
  • Так. Там також живуть люди
  • Потрібно воду продавати задорого
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути