вівторок, 31 липня 2018 22:41

Крим став військовою базою: блогер розповів про теперішнє життя на півострові

Крим став військовою базою: блогер розповів про теперішнє життя на півострові
Російська влада перетворює Крим на військову базу. Фото: Jlj

Анексований Крим російська влада перетворила на військову базу.

На півострові регулярно бачать пересування військової техніки. Про це розповів кримський блогер Леонід Кузьмін, передає OBOZREVATEL.

"Пересування військової техніки можна побачити постійно, але от щоб сказати, що кожен день, так, скоріше, ні. Однак раз на тиждень побачити колону військової техніки - запросто. Особливо це стосується трас Керч-Севастополь або Сімферополь-Севастополь - там рух військової техніки постійний", - зауважив він.

Блогер підтвердив, що на півострові відчувається мілітаризація.

"Звичайно. Причому, це стосується не тільки пересування військової техніки, а й великої кількості самих працівників Збройних сил", - сказав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Окупанти в Криму розповіли про катастрофу

Кузьмін зазначив, що на територію Криму окупаційна влада створює військові бази. Так, джанкоєвський аеродром, що раніше не працював, потихеньку починає функціонувати.

"Або такий приклад. Не знаю, чи правда, але в основі Арабатської коси є невелике село Кам'янка, біля якого - давня турецько-татарська фортеця Арабат, від якої зараз залишилися одні стіни. Так ось, місцеві розповідають, що РФ її зараз використовує як військову базу - люди хотіли там прогулятися, але їх не пустили, сказавши, що це військовий об'єкт", - розповів блогер.

Сьогодні в окупованому Криму немає такого негативного ставлення до української символіки, як це було під час та одразу після анексії півострова. Однак, до рук правоохоронців через це ще можна потрапити.

Зараз ви читаєте новину «Крим став військовою базою: блогер розповів про теперішнє життя на півострові». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 11170
Голосування Чи потрібно відновлювати постачання води з Дніпра в окупований Крим?
  • Ні. Окупанти повинні самотужки забезпечувати окуповану територію
  • Так. Там також живуть люди
  • Потрібно воду продавати задорого
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути