пʼятниця, 27 січня 2017 15:13

Чорноморський флот у Криму підсилять ракетним комплексом "Бастіон"

Чорноморський флот у Криму підсилять ракетним комплексом "Бастіон"
"Бастіон" призначений для захисту морського узбережжя понад 600 км

Чорноморський флот Росії в окупованому Севастополі збираються посилити новими береговими ракетними комплексами "Бастіон".

Про це повідомив генеральний директор російського підприємства "НВО Машинобудування" Олександр Леонов, пише "Інтерфакс".

Постачання "Бастіонів" передбачене 2017 року державним оборонним замовленням. Балтійський, Чорноморський, Північний і Тихоокеанський флоти Росії посилять цими ракетними комплексами.

"За точною датою постачання 2017 року за державним оборонним замовленням берегових ракетних комплексів "Бастіон" треба звертатися до Міноборони", - додав Леонов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Російські вертольоти нишпорили біля нашого кордону

Рухомий береговий ракетний комплекс "Бастіон" призначений для захисту морського узбережжя завдовжки понад 600 км і поразки кораблів різних класів і типів, які діють у складі десантних з'єднань, конвоїв, корабельних і авіаносних ударних груп. А також одиночних кораблів наземних цілей в умовах інтенсивного вогневого і радіоелектронної протидії. Боєкомплект одного комплексу може містити до 36 ракет.

14 січня в Криму заступить на бойове чергування російський зенітно-ракетний комплекс С-400 "Тріумф".

Зараз ви читаєте новину «Чорноморський флот у Криму підсилять ракетним комплексом "Бастіон"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі