вівторок, 07 лютого 2017 14:55

"А росіяни нас на*бали" - відвертий пост кримчанина розійшовся мережею

"А росіяни нас на*бали" - відвертий пост кримчанина розійшовся мережею

Кримчани розчаровані в окупаційній владі та скаржаться на життя.

Про це написав "Обозреватель" з посиланням на пост жителя півострова у соціальній мережі.

"А росіяни нас на*бали. За комуналку я плачу майже стільки ж, як і мій друг у Дніпрі. Скоро платитиму ще більше. Обстеження у клініці я пройшов одразу, без усіляких черг і за смішні гроші. Назначені ліки обійшлися даром. У Криму таких немає взагалі", – написав користувач із ніком КРЫМский УКР у соцмережі Тwitter .

Чоловік також розповів у пості, що у Дніпрі, куди він їздив у справах, великий вибір ліків та продуктів. Усього цього, за його словами, немає в Криму.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росія арештувала майно кримчан, які взяли кредит в українських банках

"З нормальною роботою у Дніпрі краще, ніж у нас. Дороги – вище всяких похвал. Черг ніде не бачив. Хіба що на касах супермаркетів. А "хавчик"! "Хавчик" майже за символічні ціни. А різноманітність яка! А смак!", – зазначив кримчанин.

Проблеми з медициною, харчуванням та виплатою пенсій почалися і в мешканців невизнаних ДНР і ЛНР. Українська влада не виплачуватиме їм пенсії і матеріальну допомогу.

Зараз ви читаєте новину «"А росіяни нас на*бали" - відвертий пост кримчанина розійшовся мережею». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі