понеділок, 31 серпня 2015 12:25

В столиці на вихідних пройде фестиваль краси, здоров'я та спорту "Жити здорово!"
6

5 вересня на ВДНХ в Києві відбудеться Фестиваль краси, здоров'я та спорту "Жити здорово!".

"Я не знаю іншої краси окрім здоров'я", - казав великий Гейне. Краса залежить від того, як ми піклуємося про своє фізичне та психологічне здоров'я. Позитивні емоції в поєднанні з фізичною активністю допомагають подовжити молодість та красу.

Всеукраїнський фестиваль краси, здоров'я та спорту "Жити здорово!" при підтримці Міністерства молоді та спорту має намір довести, що краса та здоров'я неподільні, а піклування про себе – це весело, захоплююче та легко!

Для кожного учасника заходу продумана та розроблена унікальна та насичена програма. Ведучі: Наталія Довлатова, Марія Туманова, Юлія Гаврилова та Роман Литвінов протягом цілого дня будуть знайомити гостей та учасників фестивалю з кожною локацією та створювати почуття присутності одночасно в декількох місцях.

На наймолодших гостей чекають цікаві і пізнавальні майстер-класи від сімейного клубу Step by Step:
10:00 - майстер клас "веселі овочі та фрукти", 11:00 - аквагрим "казкові перетворення", 12:00 - розпис хною, 13:00 - майстер клас з бісероплетіння, 14:00 - майстер клас "пластилінова казка", 15:00 - конкурс малюнку, 16:00 - майстер клас "види спорту", 17:00 - майстер клас "здорова їжа", 18:00 - аквагрим "казкові перетворення", 19:00 - розпис хною. Плюс незвичні сюрпризи від ATMASFERA 360º та територія технічної студії "Винахідник. Територія цікавого навчання з Lego" чекають на дорослих та маленьких гостей свята.

Спортивна зона для діток дозволить спробувати себе у різних видах спорту: фехтуванні, петанку, катанні на роликах. Крім того, танцювальні майстер – класи та заводна зумба зарядять позитивом на весь учбовий рік.

Для молодих батьків буде працювати "Територія мами". Тут найменші гості фестивалю зможуть відпочити, перекусити, подивитися мультфільми. Для матусь продумане все до дрібничок: зручні пуфи, змінні підгузки, одноразові та вологі серветки, іграшки для малечі, а також майстер – класи від педіатрів клініки "Добробут". Поряд з кімнатою – батут та подарунки для кожної матусі.

Зона спорту відкриє свою роботу з ранкової зарядки. Разом з ведучими ми зарядимося гарним настроєм на весь день. На спортивній площадці фестивалю будуть проходити безкоштовні майстер – класи та тренування з аеробіки, пілатесу, йоги, народному жиму, інсаніті. Мережа спортивних клубів "Спортлайф" представить шоу – програму від бодібілдерів та бікіні, а також розіграє свої клубні картки серед відвідувачів фестивалю.

Зона краси та здоров'я буде представлена різними тематичними локаціями.
Майстер – класи від експертів з психології:
12:00 – 13:00 "Як дізнатися та йти за своїм призначенням"
14:30–15:45 "ЗоТвори Себе!"
16:00–17:15 "Коли стосунки вдаються"
10:45–11:45 FREE-ки на вістрі моди. Міфи та факти про косметику, вільну від усілякої "гидоти".

13:30–14:45 "Лазерна косметологія для чайників"
17:30–18:30 Ін'єкційна косметологія, або чому не варто використовувати словосполучення "Уколи краси"

На фестивалі також буде зона фуд – корта буде пригощати смачними та різноманітними стравами, надасть можливість підкріпитися перед вечірньою концертною програмою.

Вечірня програма відкриється яскравими виступами дитячих спортивних та танцювальних шкіл. Наші маленькі артисти будуть не тільки виступати для гостей фестивалю, але й проведуть танцювальний флешмоб, учасниками якого зможуть стати усі бажаючі.

Естрадні зірки порадують якісною музикою: Лев Ременев, Єгор Солодовніков, проект Men&Woman: Світлана Рихлюк та група ConCord, група Ray Band та фабрика естради Тетяни Піскарьової. Завершить вечір група "С.К.А.Й"

Вартість вхідного квитка: від 35 гривен
Подробиці на офіційному сайті та у facebook

 

 

 

Зараз ви читаєте новину «В столиці на вихідних пройде фестиваль краси, здоров'я та спорту "Жити здорово!"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 7644
Голосування Якби вибори мера Києва відбувалися найближчим часом, за кого б віддали свій голос?
  • Віталій Кличко
  • Борислав Береза
  • Микола Томенко
  • Марина Порошенко
  • Роман Грищук
  • Олексій Кучеренко
  • Андрій Іллєнко
  • Сергій Притула
  • Юрій Левченко
  • Свій варіант
Переглянути