пʼятниця, 03 липня 2015 12:13

Кличко пообіцяв новим патрульним максимальну підтримку від мерії

Кличко пообіцяв новим патрульним максимальну підтримку від мерії

Мер Києва Віталій Кличко зустрівся з керівниками підрозділів нової патрульної поліції столиці і пообіцяв поліцейським всебічну підтримку міської влади та допомогу.

"Мені сьогодні приємно почати день із зустрічі з вами – представниками патрульної служби, уособленням справді нової української поліції. Нової за філософією роботи і ставленням до людей, молодої, освіченої і підготовленої. І я дуже радий, що Київ став першим містом у країні, де на вулиці вийдуть і виїдуть такі патрулі", – зазначив Віталій Кличко.

Мер підкреслив, що на нових патрульних кияни та й усі українці покладають великі сподівання.

"На вас дивляться з надією. Саме вам випало власною роботою показати, що успішні зміни в країні можливі, і вони відбуваються. Саме вам випало нелегке завдання повернути довіру суспільства до правоохоронних органів. Я переконаний, що початок вашої роботи – це велика подія і для столиці, і для України. Люди давно цього чекали. І я вірю, що все вам вдасться, що ви впораєтеся з тими завданнями, які на вас покладені", – наголосив Київський міський голова.

Віталій Кличко зауважив, що столична влада і нова патрульна служба – одна команда, відповідальна за порядок і спокій у місті.

"Нам разом потрібно навести у Києві порядок і законність. Як мер Києва – я ваш партнер і помічник. Проблем, які нам разом доведеться вирішувати в столиці, вистачає. І ми з ними впораємося! Бажаю вам успіхів, сили і витримки, виправити довіру киян. Будемо разом запроваджувати нові принципи роботи правоохоронців у столиці", – сказав мер Києва.

Голова Департаменту патрульної поліції Києва Олександр Фацевич зазначив, що нова патрульна служба налаштована на співпрацю з київською владою і наведення ладу у Києві та допомоги киянам.

"Тут присутні кращі патрульні. Вони будуть начальниками в своїй зміні і допомагатимуть місцевим мешканцям та гостям Києва. Наша задача – разом навести лад в Києві і, головне, допомогти простим громадянам, які на нас сподіваються. Ми їх не підведемо. І на знак нашої співпраці хочу подарувати вам поліцейську фуражку. Разом наведемо лад і покажемо, що ми – сильна держава, що ми можемо проводити реформи навіть незважаючи на війну", – сказав Олександр Фацевич.

Зараз ви читаєте новину «Кличко пообіцяв новим патрульним максимальну підтримку від мерії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 7644
Голосування Якби вибори мера Києва відбувалися найближчим часом, за кого б віддали свій голос?
  • Віталій Кличко
  • Борислав Береза
  • Микола Томенко
  • Марина Порошенко
  • Роман Грищук
  • Олексій Кучеренко
  • Андрій Іллєнко
  • Сергій Притула
  • Юрій Левченко
  • Свій варіант
Переглянути