вівторок, 28 квітня 2015 14:55

Журналіста Russia Today не пустили в музей Бандери у Лондоні

Журналіста Russia Today не пустили в музей Бандери у Лондоні
Грем Філліпс. Фото: s-narodom.ru

Журналіста Russia Today Грема Філліпса вигнали з музею Степана Бандери в Лондоні. Британцеві не дали оглянути експозицію відразу ж після того, як він представився, співробітники закладу силою виштовхали його за двері. Про це повідомляє інформаційний портал "Znaj.ua".

Власники музею обурилися різкими висловлюваннями журналіста пропагандистського російського каналу з приводу того, що Степан Бандера був посібником фашистів у Другій світовій війні. Філліпс все ж наполягав на відвідинах музею. Власники аргументували відмову в огляді експонатів різними приводами - заздалегідь не записався, немає квитків, але врешті-решт стало ясно, що у журналіста "не та репутація".

Для з'ясування обставин приїхав поліцейський, який повідомив, що власники музею можуть робити, що хочуть, тому що музей не є державним. Незважаючи на протидію співробітників закладу, Філліпсу вдалося зняти на камеру суперечки і колотнечу біля дверей. Змонтований ролик він виклав в YouTube.

Нагадаємо, що 25 липня СБУ затримала підданого Великобританії, журналіста Грехема Вільяма Філліпса в Донецьку. Журналіста депортували з України на три роки. Після цього, 14 серпня, журналіст повернувся в Україну, на Донбас.

Зараз ви читаєте новину «Журналіста Russia Today не пустили в музей Бандери у Лондоні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути