четвер, 03 вересня 2015 15:23

В мережу виклали раритетні фотографії Джима Моррісона і "The Doors"
4

Фото: www.vintag.es

Сьогодні вашій увазі пропонуємо раритетні фотографії Джима Моррісона та його гурту "The Doors", зроблені під час фестивалю у Каліфонії у 1967 році.

Нагадаємо, "The Doors" - американський рок-гурт, один із найвпливовіших у світовій музичній історії. Створений 1965 року в Лос-Анджелесі клавішником Реєм Манзареком та поетом Джимом Моррісоном. Трохи згодом до гурту приєднались гітарист Роббі Кріґер та барабанщик Джон Денсмор. Один із небагатьох гуртів, що істотно вплинув на культуру та мистецтво 60-х років. Загадкові та містичні тексти пісень у поєднанні з яскравим образом вокаліста гурту, Джима Моррісона, зробили команду найвідомішим і водночас суперечливим музичним колективом свого часу. Після тимчасового розпаду в 1970 році популярність гурту не зменшувалась. Загальний наклад альбомів гурту перевищив 100 мільйонів примірників.

Зараз ви читаєте новину «В мережу виклали раритетні фотографії Джима Моррісона і "The Doors"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути