пʼятниця, 17 квітня 2015 13:20

У Польщі знайшли секс-іграшку XVIII століття

У Польщі знайшли секс-іграшку XVIII століття
Фото: gazeta.ua

Під час розкопок у польському місті Гданськ археологи виявили секс-іграшку другої половини XVIII століття. Об'єкт фалічної форми знайшли на місці, де раніше знаходилася вбиральня. Штучний пеніс зроблений зі шкіри і має деревяний наконечник. Незважаючи на час, секс-іграшка чудово збереглася, повідомляє Discovery.

"Стародавній штучний пеніс був знайдений нами на місці вбиральні, від якої майже нічого не залишилося. Швидше за все, його хтось впустив", - повідомив прес-секретар регіонального управління з охорони пам'яток Марчін Тимінський.

Крім того, неподалік від цього місця археологи знайшли кераміку, ювелірні вироби та фрагменти дерев'яних мечів. Фахівці припускають, кілька століть тому тут розташовувалася школа фехтування.

Як не дивно, подібні вироби для дорослих трапляються археологам досить часто. Так, у січні в Німеччині знайшли фалос, зроблений близько 28 тисяч років тому з 14 фрагментів алевролитів, твердих осадових гірських порід. Цей об'єкт вважається однією з найдавніших секс-іграшок у світі.

Зараз ви читаєте новину «У Польщі знайшли секс-іграшку XVIII століття». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути