пʼятниця, 27 травня 2016 10:30

На вихідних Київ відзначатиме свій 1534-й день народження

На вихідних Київ відзначатиме свій 1534-й день народження

Щорічно в останній тиждень травня жителі столиці святкують День міста.

Свято чекатиме буквально на кожному кроці y центрі міста. Програма заходів нараховує 35 різних художніх, культурно-освітніх і спортивних подій, повідомляє Україна молода.

Цьогоріч киян запрошують як на звичайні концерти та ярмарки, так i на незвичайне 3D-шоу "Інновації. Народжені в Україні", про видатних українців. Уже вчора на Софійській площі відбулося офіційне відкриття Фестивалю вальсу.

Основне святкування Дня Києва розпочнеться вже завтра на фестивалі "День Києва. Свято на пагорбах". Ідея проведення нового фестивалю — партнерська ініціатива відомої "Країни мрій" та одного з вітчизняних виробників.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Дніпрі відкрили музей АТО

"Свято на пагорбах" об'єднає 5 локацій, 5 сцен і майже півсотні артистів, які продемонструють різні історичні напрями становлення київської музичної культури.

Нагадуємо, що чотири збірки творів українського поета і громадського діяча Дмитра Павличка визнані експертом Інституту мовознавства російської Академії наук як антиросійські.

Зараз ви читаєте новину «На вихідних Київ відзначатиме свій 1534-й день народження». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua
Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути