вівторок, 24 травня 2016 15:29

Юлії Доманській потрібні кошти на лікування діабету

У Юля Доманської з Білої Церкви страждає на цукровий діабет 1 типу. Минулого року, завдяки партнерам фонду і читачам Gazeta.ua, Юлі вдалося придбати інсулінову помпу. Тепер потрібні витратні матеріали до неї, вартістю 40 361 грн.

 

Родина вже сім років бореться з діабетом, на який страждає донька.

"У два роки дочка потрапила в реанімацію з високим цукром, її виводили з коми. Лікарі повідомили, що у Юлі важка форма цукрового діабету. Ми тоді не розуміли, що нас чекає. Вперше зіткнулися з підрахунком хлібних одиниць, підбором доз інсуліну. Стабілізувати цукор не вдавалося, як би ми не старалися слідувати всім розпорядженням. Лікарі порадили перейти на інсулінову помпу, але у нас не було можливості її купити. Дочка робила по сім-вісім ін'єкцій інсуліну в день.

Спасибі величезне всім, хто відгукнувся! За допомогою помпи нам вдалося позбутися перепадів рівня цукру в крові. Юля відчуває себе набагато краще і вільніше, адже прилад контролює рівень глюкози і вводить інсулін автоматично. Дочка добре вчиться в школі, займається танцями. Але зараз закінчуються витратні матеріали, а без них помпа не працює. Нашого сімейного бюджету ледь вистачає на життя", - розповідає Валентина Доманська, мама Юлі.

Як зазначила завідуюча відділенням ендокринології клініки ОХМАТДИТ Наталія Погодаєва: "Юлі необхідно продовжувати помпову інсулінотерапію. Це єдина можливість стабілізувати рівень цукру і зупинити розвиток ускладнень".

Реквізити для допомоги Юлі:

Всеукраїнська Благодійна організація "Український Фонд Допомоги"

Код ЄДРПОУ: 37241402

Поточний рахунок: 26004052718802

МФО: 300711

Банк: ПАТ "ПриватБанк" Печерська філія, м Київ.

Призначення платежу: Пожертвування на лікування Юлі Доманської.

Можна скористатися системою електронних платежів на сайті фонду.

Також, допомогти можна відправивши СМС-повідомлення зі словом DOBRO (ДОБРО) на короткий номер "5541". Вартість повідомлення 20 гривень з урахуванням податків. Послуга доступна абонентам операторів "Київстар", Vodafone, Lifecell :).

"Додатково утримується збір до Пенсійного фонду в розмірі 7,5 відсотка від вартості послуги без урахування ПДВ"

 
Зараз ви читаєте новину «Юлії Доманській потрібні кошти на лікування діабету». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1261
Голосування Чи допомагаєте ви українській армії з часу як розпочалася АТО?
  • Так, перераховую гроші на номер 565
  • Даю речі і продукти, коли збирають допомогу військовим у моєму місті
  • Перераховую гроші на конкретні речі (каски, бронежилети, тепловізори) у підрозділи, які діють на Сході
  • Не допомагаю, бо це має робити держава
Переглянути