четвер, 08 жовтня 2015 19:00

Олександру Демчуку через інсульт паралізувало ногу та руку

Олександру Демчуку через інсульт паралізувало ногу та руку

38-річний черкащанин Олександр Демчук пережив інсульт з крововиливом. Зараз він перебуває в Інституті нейрохірургії імені академіка А. П. Ромоданова НАМН України. На операцію потрібно 70 тисяч гривень. Сім'я чоловіка таких грошей не має.

"Ще до цього брат ходив до лікарів, скаржився на сильний головний біль. В той день у нього безперестанно боліла голова. 23 вересня ввечері його привезли у Черкаську міську лікарню швидкої допомоги №3. Там робити операцію побоялися. Зараз він знаходяться в Києві. Стан стабільно важкий. Поки капають, то йому нормально. Але як тільки минає дія ліків, знову починає боліти голова. Просить, щоб щось давали від болю, бо не можна витерпіти. Кожного дня на ліки йде майже вісім тисяч гривень," - говорить Світлана Манькута, сестра.

Олександр має дружину Оксану і дочку Юлю, яка ходить в десятий клас. Працює у Черкасах на посаді старшого інспектора ДПС взводу № 2. Весною їздив у АТО у зведеному загоні.

"Він має багато друзів, які завжди йому допомагають. Ніхто не знав, що таке може трапитися. В поліклініку ходив не один раз, але йому радили пити знеболювальні. Якби відразу обстежили, то такого б не було," - розповідає Gazeta.ua Світлана.

Зараз поряд із Олександром його дружина. В Києві чоловіку шостого жовтня зробили операцію. Тривала 13 годин.

"Операція почалася о дев'ятій ранку, а закінчилася в десять вечора. Я думала посивію. Дружина Саші не спала добу, зараз також скрізь із ним. Говорять, операція минула добре. Тільки паралізувало ліву руку і ногу, говорити важко. Суму за операцію ще не сказали. Ми 30 тисяч позичили у знайомих, але цього не вистачить. Кожного дня потрібні ліки, які загалом коштують п'ять-вісім тисяч гривень. Величезний список ліків написали, які купили на операцію. Для нас це космічні суми," - говорить сестра.

Реквізити для допомоги:
Картка "ПриватБанку" № 6762 4683 1387 1034 (Демчук Оксана Володимирівна).

Зараз ви читаєте новину «Олександру Демчуку через інсульт паралізувало ногу та руку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1261
Голосування Чи допомагаєте ви українській армії з часу як розпочалася АТО?
  • Так, перераховую гроші на номер 565
  • Даю речі і продукти, коли збирають допомогу військовим у моєму місті
  • Перераховую гроші на конкретні речі (каски, бронежилети, тепловізори) у підрозділи, які діють на Сході
  • Не допомагаю, бо це має робити держава
Переглянути