субота, 20 грудня 2014 10:15

Марії Гончаровій відірвало осколками ногу, коли прикривала собою дітей

Марії Гончаровій відірвало осколками ногу, коли прикривала собою дітей

Марії Гончаровій з Авдіївки, що на Донеччині, під час обстрілу міста відірвало ногу. Жінка намагалася закрити тілом своїх п'ятьох дітей. Троє дітей із травмами також у лікарні. Щоб повернутися до нормального життя Марії потрібен буде протез, грошей на який у неї немає. Повідомляють "Вікна-новини".

Коли почався обстріл усі п'ятеро дітей з мамою та бабусею були в одній кімнаті. Набій вибухнув біля їхнього вікна на першому поверсі. Уламки і розбите скло полетіли просто в малечу, і мама кинулась рятувати дітей. Вона прикрила малих спиною, скло полетіло прямо на неї, від чого вона втратила ногу. Жінка нині шкодує лише про одне: не змогла своїм тілом прикрити усіх.

Останнє, що пам'ятає Марія — як перетягнула дітей у безпечне місце, і почала непритомніти. Швидку для поранених викликали вже сусіди. Дітей та їх маму розвезли по різних лікарнях. П'ятирічні близнята ще не підводяться з ліжка, але вже почуваються значно ліпше. А тиждень тому до Дніпропетровська з Авдіївки їх привезли ледь живими: лікарі оперували малих всю ніч.

Двоє найменших дітей наразі у подруги матері, вони не поранені й вже чекають, щоб швидше побачити маму.Після усього пережитого жінка намагається не втратити сили духу. Попереду і в неї, і в малюків — тривале лікування та реабілітація. Але, щоб стати на ноги, самій їй потрібен протез.

Реквізити для допомоги:
Картка ПриватБанку 5168 7572 3400 1859 на ім'я ГОНЧАРОВА МАРІЯ ВОЛОДИМИРІВНА.

Зараз ви читаєте новину «Марії Гончаровій відірвало осколками ногу, коли прикривала собою дітей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1261
Голосування Чи допомагаєте ви українській армії з часу як розпочалася АТО?
  • Так, перераховую гроші на номер 565
  • Даю речі і продукти, коли збирають допомогу військовим у моєму місті
  • Перераховую гроші на конкретні речі (каски, бронежилети, тепловізори) у підрозділи, які діють на Сході
  • Не допомагаю, бо це має робити держава
Переглянути