четвер, 02 квітня 2015 19:15

Спецтема: Допомога пораненим в АТО

Десантнику Костянтину Клепачу під Авдіївкою міною розтрощило руку (додане відео)

20-річному десантнику з 95-ї аеромобільної бригади Костянтину Клепачу міною важко поранило руку. Хлопцеві загрожує ампутація.

Автор: Ірина СОЛОШЕНКО
 

Поранення боєць отримав 16 березня під Авдіївкою. Зараз лікується у столичному госпіталі. Про це пише на своїй сторінці у "Фейсбук" волонтер Ірина Солошенко.

"Коли поранило мене, то я самий щасливий був серед усіх. Ми тримали позиції біля Авдіївки, змінили там 25-ку, тримали залізничний міст, довго тримали. В той вечір, 16 березня, почався мінометний обстріл. Міна розірвалась в метрі, "Батя" загинув відразу, його осколками посікло, а другий хлопчина отримав важке поранення живота, але ще мені надавав допомогу. Бо здалося, що руку у мене відірвало, все було в крові, руку я не відчував, вона висіла як пліть. У мене ліва рука та ліва нога поранені. Нога тільки м`які тканини, операції вже зробили. А ось рука, як я мрію, щоб вона загоїлась. У мене там немає ліктя, вирвало його. Та то таке, лікоть можуть протез поставити, аби рука перестала гнити та зажила. Так хочу, щоб своя рука залишилася", - розповів боєць волонтеру.

"Костя живе в містечку Полтавської області, яке завжди проїжджаємо, коли їдемо в АТО. Він не дуже радісно повідомляє номер картки, тому що йому незручно. Майже всі хлопці проти, щоб їм допомагали. Але як інакше, як інакше тепер ми можемо їм показати, що нам не все одно, що ми про них пам'ятаємо?", - пише Ірина Солошенко.

Реквізити для допомоги:
Картка ПриватБанку № 4149 4978 0333 0069 ( Костянтин Клепач).

Зараз ви читаєте новину «Десантнику Костянтину Клепачу під Авдіївкою міною розтрощило руку (додане відео)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1261
Голосування Чи допомагаєте ви українській армії з часу як розпочалася АТО?
  • Так, перераховую гроші на номер 565
  • Даю речі і продукти, коли збирають допомогу військовим у моєму місті
  • Перераховую гроші на конкретні речі (каски, бронежилети, тепловізори) у підрозділи, які діють на Сході
  • Не допомагаю, бо це має робити держава
Переглянути