середа, 27 травня 2015 09:15

Читачам Gazeta.ua разом з Українським Фондом Допомоги та Українською Біржею Благодійності вдалося зібрати гроші на лікування чотирьох дітей
4

Читачі  Gazeta.ua допомогли зібрати гроші на лікування дітей
Максим Бондар
Олександра Лапіна з мамою
Максим Бобков

На Gazeta.ua у розділі Допомога започаткували благодійний проект спільно з Українським Фондом Допомоги. Проект діє з лютого. Завдяки читачам сайту волонтерам вдається зібрати гроші на лікування важкохворих дітей. У квітні благодійники підтримали чотирьох діток.

"Максима Бобкова прооперують у Києві в червні. У хлопчика вроджена вада серця, його врятує ендоваскулярна операція. Допомогти беруться лікарі ендоваскулярного відділення Національного інституту серцево-судинної хірургії ім. М. М. Амосова. Вартість лікування 85 386 грн. Таких грошей у рідних Максима не було. Тепер є, читачі зібрали всю необхідну суму. Батьки Максима дякують усім, хто відгукнувся за допомогу. Прийміть і нашу вдячність, дорогі друзі. Ми обов'язково будемо стежити за долею хлопчика", - розповідає Роман Беценко, координатор програм Українського Фонду Допомоги.

Читачі, також допомогли оплатити видаткові матеріали до інсулінової помпи Саші Лапіній, 12 років, (43 620 грн, Київ); лікування дитячого церебрального паралічу 5-річному Богдану Козлову (7 890 грн, Київ), і дворічному Максиму Бондару (7 890 грн, Вінниця).

Підтримали дітей також волонтери з Української Біржі Благодійності.

Зараз ви читаєте новину «Читачам Gazeta.ua разом з Українським Фондом Допомоги та Українською Біржею Благодійності вдалося зібрати гроші на лікування чотирьох дітей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1261
Голосування Чи допомагаєте ви українській армії з часу як розпочалася АТО?
  • Так, перераховую гроші на номер 565
  • Даю речі і продукти, коли збирають допомогу військовим у моєму місті
  • Перераховую гроші на конкретні речі (каски, бронежилети, тепловізори) у підрозділи, які діють на Сході
  • Не допомагаю, бо це має робити держава
Переглянути