середа, 25 січня 2017 09:35

Вчені визначили ідеальну різницю у віці між подружжям

Вчені визначили ідеальну різницю у віці між подружжям
Фото: liveinternet.ru

Різниця у віці є дуже важливою у стосунках подружжя. Нещодавно вчені з Університету Атланти в США змогли визначити ідеальну різницю у віці партнерів, яка дозволяє парі прожити довго і щасливо. Науковці переконані, що це один рік. Шанс розлучитися у таких партнерів скорочується до 3%.

Вони провели дослідження за участю трьох тисяч чоловік. Отримані результати говорять про те, що занадто велика різниця в віці між коханими найчастіше призводить до розриву відносин.

У людей різного віку спостерігаються різні захоплення і бажання. Чим більша різниця, тим менше загального залишається між партнерами.

Читайте також: Продукти, які полегшують менструальний біль

Частіше за все сімейні пари розпадаються, якщо різниця у віці становить понад 20 років, у таких пар ризик розлучитися досягає 95%. У подружжя з різницею в 10 років відсоток розриву відносин досягає майже 40%, а з різницею в п'ять років - 18%.

Вчені кажуть, що на тривалість і міцність сімейних відносин також впливає безліч інших факторів, таких як індивідуальність кожного з партнерів, характер і життєві принципи.

Зараз ви читаєте новину «Вчені визначили ідеальну різницю у віці між подружжям». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути