Ексклюзиви
вівторок, 18 жовтня 2016 12:48

Темне пиво розгладжує зморшки на обличчі

Темне пиво розгладжує зморшки на обличчі
Фото: altarta

Пиво є чудовим косметичним засобом від зморщок. Хміль, солод, пивні дріжджі та амінокислоти зволожують і омолоджують шкіру. Маски з пивом стягують пори і рогладжують зморшки. Особливо благотворно вони впливають на жирну шкіру, підвищуючи її еластичність та покращуючи кровообіг.

"Зморщок на обличчі не маю завдяки пиву, а не дорогим кремам, — каже 44-річна Наталія Пашкевич із Полтави. — Після двох процедур біля очей зійшли гусячі лапки, а через місяць шкіра настільки стала пружна, що не провисала з підборіддя".

Спочатку треба розпарити обличчя над трав'яним відваром. Залити череду, ромашку й липу окропом у великій мисці. Накритися рушником над посудиною. Сидіти так кілька хвилин. Нанести маску на чисту шкіру. Чекати 10–15 хвилин, аби повністю висохла.

Потім дві середні сирі картоплини почистити і натерти на тертці. Віджати у долонях, щоб стік зайвий сік. Налити в картоплю 2 ст. л. темного пива й перемішати. Додавати треба поступово, щоб вийшла густа каша.

Читайте також: Організм сам показує, яких вітамінів не вистачає

"Якщо шкіра жирна, замість картоплі до пива додати яєчний білок і сік половини лимона. Для сухої шкіри потрібно змішати по 2 столові ложки темного пива, меду, оливкової олії. Тут брати треба тільки жовток. Він живить шкіру. А процедура така сама, як із картоплею".

Зараз ви читаєте новину «Темне пиво розгладжує зморшки на обличчі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути