середа, 27 серпня 2014 15:36

Татуювання хною допомагають онкохворим жінкам почувати себе привабливими
6

Henna Heals - це співтовариство канадських художників, які роблять оригінальні татуювання хною жінкам, які втратили волосся після сеансів хіміотерапії. Таким чином майстри допомагають онкохворим знову відчути себе красивими і впевненими в собі.

Товариство Henna Heals було створено у 2011 році канадським фотографом Frances Darwin. Спочатку в місті Торонто (Toronto) у цій організації працювало лише 5 майстрів. На сьогоднішній день членами Henna Heals є вже понад 150 художників, що працюють у Північній Америці, Африці, Азії, Європі та Австралії.

Процедура називається "Henna Crown" або "Корона із хни". І дійсно, як видно з фотографій, візерунки на голові, чимось нагадують корони. Для фарбувальної суміші використовуються тільки натуральні інгредієнти: хна, лимонний сік, цукор, рослинні олії. Весь процес нанесення малюнка на голову займає близько двох годин, така "корона" протримається протягом декількох тижнів.

Майстри татуювання із хни надають послуги і здоровим людям, але за гроші. 10% від оплати вони спрямовують на те, щоб повернути привабливість і впевненість у собі жінкам, постраждалим від наслідків раку.

Зараз ви читаєте новину «Татуювання хною допомагають онкохворим жінкам почувати себе привабливими». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути