вівторок, 24 січня 2017 14:05

Помірний стрес додасть здоров'я жіночому організму

Помірний стрес додасть здоров'я жіночому організму
Фото: millionaireweb.it

Правильний стрес сприяє омолодженню організму та укріплює здоров'я. Про це заявляють психологи та біологи, лауреати Нобелівської премії.

Пишет dailymail.co.uk.

Як свідчать багатолітні дослідження, за покращення самопочуття відповідають хромосоми людини. Їх можна знайти у кожній клітині - у шкірі, різних частинах тіла. КожнА ДНК має тілометри. Чим довші тілометри - тим більша тривалість життя клітини.

Під час депресивних станів, малої активності тілометри вкорочуються. Проте кожна людина може продовжити тривалість їхнього життя.

Якщо правильно реагувати на ситуацію стресу, людина може перенаправити за допомогою своїх емоцій свої реакції таким чином, що вони підуть на користь усьому організму.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 способів підвищити імунітет проти грипу

Коли ви регулярно переживаєте стрес, ваш організм перебуває у постійному стані боєготовності. У тілі виробляється все більше гормону кортизолу та адреналіну. Серце б'ється швидше, тиск підскакує, дихати стає важче, складніше контролювати себе та жити у переконанні, що світ є безпечним. Коли ви потерпаєте від хронічного стресу, потерпає імунна система - тіло стає більш чутливим на інфекційні захворювання.

Людина, яка бажає простіше справлятися зі стресовими обставинами, може перенаправляти негативну енергію у напрямок фізичних навантажень, робити вправи, як релаксуючі, так і активні, які допоможуть довше жити та бути спокійнішими, коли атакують некомфортні обставини життя. Цей досвід варто переймати у спортсменів, які долають великі емоційні навантаження, але при цьому їхня психіка залишається стабільною, а здоров'я міцним.

Зараз ви читаєте новину «Помірний стрес додасть здоров'я жіночому організму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути