вівторок, 16 серпня 2016 19:19

На прийом до лікаря записуватимуть по Інтернету

На прийом до лікаря записуватимуть  по Інтернету
Фото: macos.livejournal.com/

Запис на лікарняний прийом в Україні незабаром здійснюватиметься онлайн і за допомогою терміналів. Про це повідомляє Міністерство охорони здоровя. Така можливість, за словами в.о. Міністра охорони здоров`я України Уляни Супрун, з'явиться завдяки проекту "Поліклініка без черг". Стартап вже в кінці серпня почне працювати у поліклініці Київської обласної клінічної лікарні № 1 та Київському міському дитячому діагностичному центрі.

Записатися до лікаря можна буде усіма доступними способами. Йдеться про віконця реєстратури, телефонний режим, мобільні додатки, інтернет, а також за допомогою терміналів. Передбачається, що агентом запису на прийом також зможе бути сам лікар. Він призначає конкретний день і час, а далі система це відслідковує і нагадує пацієнту.

Читайте також: Супрун відзвітувала про постачання ліків

"Ми спостерігаємо за впровадженням у столиці стартапу "Поліклініка без черг". Він зекономить людям час, крім того, таким чином можна буде побачити, які лікарі мають більше пацієнтів і, можливо, надають кращий рівень послуг", – зазначає Уляна Супрун.

Нагадаємо, що Міністерство охорони здоров'я також планує відкрити кол-центр, де можна буде отримати консультацію лікаря замість виклику додому швидкої допомоги.

Зараз ви читаєте новину «На прийом до лікаря записуватимуть по Інтернету». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути