вівторок, 29 березня 2016 13:30

На незабутній весняний відпочинок запрошує лікувально-оздоровчий комплекс "Київська Русь-Східниця"
4

"Що може бути краще, ніж зустріти весну в українських Карпатах? Щороку відпочиваємо там", - каже львів'янка 38-річна Інна Миронець. Жінка разом з сім'єю вибирає лікувально-оздоровчий комплекс "Київська Русь-Східниця", що у курортному селищі Східниця, на Львівщині.


Це один з небагатьох курортів України, який розташований у надзвичайно сприятливих умовах гірської місцевості. Довколишнє повітря, насичене легкими ефірними смолами, воно стимулює регуляторну функцію центральної нервової систем, збагачує кровоносну систему.


"А весною, коли пробуджується природа, повітря тут просто незамінне. Подихати таким хоча б з тиждень - це справжній релакс", - додає жінка.
В лікувально-оздоровчому комплексі "Київська Русь -Східниця" працюють висококваліфіковані лікарі. Оздоровниця обладнана надсучасним медичним апаратами, все це дозволяє провести кваліфіковане і якісне обстеження всього організму.


"У них є власна лабораторія, дороге обладнання. Працює соляна кімната. Бювет мінеральної води "Нафтуся" із 6 джерел. Тут лікують і не традиційною медициною: п'явками, вуглекислими та скипидарними ваннами. На цьому курорті до кожного гостя індивідуальний підхід. Консультують та радять безкоштовно", - говорить Миронець.


Для гостей, оздоровниця "Київська Русь-Східниця" в якості відпочинку пропонує відвідати салон краси, тренажерний зал, басейни, фінську та інфрачервону сауни. На території працює власний кінотеатр. Відпочиваючі мають змогу прогулятися схилами Карпат на конях. Здійснити велосипедні подорожі і навіть політати на повітряних кулях.


У "Київській Русі" працює 59 комфортабельних номерів. Місця у них можна бронювати заздалегідь. На період від 14 днів тут діють спеціальні знижки. Цієї весни адміністрація розробила також спеціальну пропозицію, з 1 по 25 квітня. Номери категорії "апартаменти" коштуватимуть на 30% дешевше. При бронюванні кімнат класу "напівлюкс покращений" та "люкс" до 9 днів – 5% знижки, 14 днів – 10% та до 15% до 20 днів відпочинку.
"Для спокою та гарантії безпеки, всі кімнати у нашому готелі облаштовані міні-сейфами. А для сімей з дітьми, ми передбачили спеціальні кімнати з вихователями", - кажуть в лікувально-оздоровчому комплексі "Київська Русь-Східниця".


Інформацію про лікувально-оздоровчий комплекс "Київська Русь-Східниця" можна отримати на сайті або за телефонами: (03248)48901, (095)4143344, (067)6568955.
Адреса готелю: Львівська обл, смт. Східниця, вул. Шевченка, 2а.

Зараз ви читаєте новину «На незабутній весняний відпочинок запрошує лікувально-оздоровчий комплекс "Київська Русь-Східниця"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути