пʼятниця, 10 квітня 2015 12:02

Куріння зменшує розмір чоловічого достоїнства на 1 см і пригнічує пам'ять

Куріння зменшує розмір чоловічого достоїнства на 1 см і пригнічує пам'ять

Згідно з дослідженнями вчених з Університету Нортумбрії, пам'ять людини, яка курить, може скоротитися на третину. При порівнянні курців і людей, що ведуть здоровий спосіб життя, це стає найбільш очевидним. Причому вчені відзначають, що у курців є шанс зав'язати з поганою звичкою і повернутися на рівень, який можна порівняти з некурящими людьми, згідно The Daily Mail.

Таких висновків учені дійшли, дослідивши більше сімдесяти 18-25-річних добровольців. Щоб провести тестування пам'яті, експерти змусили їх прогулятися університетським містечком. Потім учасників попросили згадати невеликі деталі зі студентського життя, на кшталт пісень, які виконують в студентському союзі.

Виявилося, курці погано справлялися з такою перевіркою, вони змогли згадати лише 59% з запиту. А ось що кинули палити згадували 74%. Люди ж, які ніколи не курили, змогли похвалитися 81%. За словами доктора Тома Хеффернана, давно відомо, що відмова від куріння позначається на організмі позитивним чином. Проте раніше не вдавалося припустити, наскільки це впливає на когнітивні функції.

У найближчих планах фахівців - перевірка впливу на пам'ять пасивного куріння. Крім того, доктор Хеффернан і доктор Теренс Оніл збираються вивчити вплив токсинів, які осідають в будинку курців.

Так само було доведено, що кровоносні судини в пенісі стискуються, через це знижується кровотік. Пеніс стає менш пружним і не може випростатися на всю свою довжину. Дослідження показали, що з часом куріння може зменшити загальну довжину майже на 1 см.

За словами дослідників, куріння шкідливіше впливає на пеніс, ніж на серце.

Зараз ви читаєте новину «Куріння зменшує розмір чоловічого достоїнства на 1 см і пригнічує пам'ять». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути