вівторок, 06 вересня 2016 18:16

Хворий на діабет виготовив протез ноги із Lego

 

Британець Марк Кронін, виготовив протез з конструктора Lego, щоб привернути увагу людей у різних куточках світі до проблеми цукрового діабету. Чоловік зробив фото з іграшковою ногою та виставив його у соцмережі.

Про це повідомляє видання Мirror.

Марку Кроніну із місцевості Олдбері у Великобританії 32 роки. У 2013 році лікарі йому діагностували цукровий діабет та повідомили, що на неприємну недугу він хворіє з 2000-го року. У 2014-му чоловік втратив пальці ноги, а потім усю ногу. Щоб нагадати людям про необхідність звертатися вчасно до медиків та дбати про профілактику цукрового діабету, чоловік виготовив протез з конструктора своєї дочки та розмістив знімки у соціальній мережі Reddit.

"Слідкуйте за вашими ногами, тримайте рівень цукру під контролем, та переконайтесь, що маєте хорошого лікаря", - написав Кронін в коментарі до знімку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як уникнути набряку ніг після робочого дня

Ходити на протезі з кубиків Марк не зможе. Зараз він чекає на штучну ногу, яку забезпечить страхова компанія. Тим часом кольоровий протез зберігає в своїй квартирі.

"Протез зберігається в кутку кімнати, як витвір мистецтва", - каже Марк.

Фото одразу набрало тисячі переглядів та коментарів відвідувачів.

"Після твоєї ампутації необережне поводження з протезом з Lego може зашкодити швам, які наклали, будь обережним", - пише один з користувачів соцмережі.

Зараз ви читаєте новину «Хворий на діабет виготовив протез ноги із Lego». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути