понеділок, 01 серпня 2016 14:48

Дівчина після зміни щелепи з гидкого каченяти перетворилася в красуню

20-річна Еллі Джонс з Великобританії страждала від рідкісного розладу, через який її щелепи в восьмирічному віці перестали нормально розвиватися. Пластичні хірурги провели унікальні операції і повністю трансформували її зовнішність.

Автор: medikforum.ru
 

Про розлад дівчина дізналася коли почала носити брекети в 14-річному віці. Хірург-ортодонт виявив, що щелепи його пацієнтки просто не розвиваються.

Після цього Еллі потрапила в руки пластичного хірурга Емми Вули, яка і провела комплекс операцій, що продовжився декілька років. Перша з цих процедур відбулася в той момент, коли їй було 16 років.

"Це було дуже болісно, ​​але іншого способу вирішення проблеми не існувало, - розповіла дівчина. - Мені було дуже важко. Я 8 тижнів харчувалася з шприца. 6 місяців я дотримувалася тільки рідкого харчування, оскільки не могла нічого кусати. У цей період я дужео схудла, але моє життя повністю змінилося завдяки операціям. Тепер моя впевненість в собі дуже виросла".

Читайте також: Вперше людині пересадили обидві руки

Під час пластичних операцій хірургам довелося розрізати щелепи пацієнтки горизонтально і вертикально. Потім змінили форму підборіддя.

Сама дівчина вважає себе живим втіленням відомої казки про гидке каченя.

Зараз ви читаєте новину «Дівчина після зміни щелепи з гидкого каченяти перетворилася в красуню». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути