вівторок, 26 січня 2016 14:08

10 найдивніших масажів у світі
10

Перекласти  Массаж питонами. Не любите змей? Вы просто недостаточно близко с ними общались. В зоопарке Cebu City Zoo на Филиппинах умеют привить любовь к пресмыкающимся или напугать до заикания. Там предоставляют необычную услугу: массаж питонами. За отдельную плату 10-15 минут смельчак проводит на бамбуковом коврике, в холодных объятиях четырех огромных змей. Чтобы обнимашки не перешли в стадию принятия пищи, животным предварительно скармливают по 10 цыплят каждому. Так что пресмыкающиеся вальяжно и крайне неохотно совершают любые телодвижения.  Масаж пітонами. Не любите змій? Ви просто недостатньо близько з ними спілкувалися. У зоопарку Cebu City Zoo на Філіппінах вміють прищепити любов до плазунів або налякати до заїкання. Там надають незвичайну послугу: масаж пітонами. За окрему плату 10-15 хвилин сміливець проводить на бамбуковому килимку, в холодних обіймах чотирьох величезних змій. Щоб обіймашки не перейшли до стадію прийняття їжі, тваринам попередньо згодовують по 10 курчат кожному. Отже плазуни вальяжно і вкрай неохоче здійснюють будь рухи тіла.
Слонячий масаж. У Chiang Mai (Таїланд) живуть спеціально навчені слони. Нехай у них немає сертифікату про закінчення медичних курсів, зате вони надресировані легко «натискати» на лежачих туристів і лоскотати їх хоботом.
Масаж ножами. Бюджетна розвага для сміливих туристів на Тайвані: за скромну винагороду в 3 долари вас 10 хвилин «помасажують» великими ножами для м'яса. Наточеними. Гострою стороною. А заразом розкажуть, що масаж ножами в Азії практикують вже більше 2 тисяч років і що ця процедура покликана вигнати з тіла всю негативну енергетику (налякавши її зброєю) і підвищити кров'яний тиск.
Масаж ляпасами. У Таїланді вірять, що точний, майстерно нанесений удар долонею здатний омолодити «пацієнта» чи не на 20 років. Просто бити треба правильно.
Масаж обличчя пташиним послідом. Японські красуні вірили, що, якщо масажними рухами втирати в шкіру продукти життєдіяльності солов'я, це зволожить її, прискорить процес регенерації і зробить обличчя світліше.

За допомогою механічного впливу на тіло лікували хвороби, виганяли злих духів і залучали удачу. А сьогодні, з можливістю подорожувати і відкривати нове, масаж став і своєрідним видом туристичного екстриму.

Пропонуємо вам найдивніші види масажів, які можна отримати в різних країнах світу.

Зараз ви читаєте новину «10 найдивніших масажів у світі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути