понеділок, 04 липня 2016 07:55

Симптоми алергії свідчать про паразитів

Автор: ФОТО З САЙТА WWW.egor.life-trip.ru
  Паразитами можна заразитися в пісочниці, транспорті, на перилах сходів
Паразитами можна заразитися в пісочниці, транспорті, на перилах сходів

— 5-річна донька постійно чхає. У неї ніколи не було алергії, а тут півроку не дає спокою. Ніс розпух, груди та спина покрилися червоними прищиками, — каже 36-річна Ліля Горбунова з Рівного. — Педіатр утретє змінив таблетки від алергії. Нічого не допомагає. Надворі спека. Соня чухає висипання, що перетворюється у вавки.

— Кашель, нежить, астматичний бронхіт, висипання на шкірі бувають не лише при алергії, — каже столичний паразитолог Микола Грицик, 30 років. — А коли є хламідії, віруси, грибкові інфекції та глисти. Такий стан називають псевдоалергія.

Паразитами можна заразитися в калюжах, пісочниці, транспорті, на перилах сходів. Шлунковий сік роз'їдає їхні яйця. У дітей кислотність нижча, тому глисти виживають. Отруюють організм продуктами життєдіяльності. Якщо не лікувати, ­порушується робота внутрішніх органів.

— У кожної людини є паразити, виявити яких нелегко. Наприклад, собача аскарида не відкладає яєць. Тоді здають кров для аналізу на антитіла. Але якщо в людини слабкий імунітет, вони можуть не вироблятися. Тоді потрібно робити комп'ютерну діагностику. Датчики покажуть, чи є в тілі паразити.

Після лікування створюють непридатне середовище для існування глистів. Протягом року їдять часник і цибулю.

Якщо є підозрілі симптоми, раз на рік приймають ліки для профілактики. Вони мають протипоказання. Можуть зашкодити організму. Нині є альтернативні методи позбавлення від паразитів.

Зараз ви читаєте новину «Симптоми алергії свідчать про паразитів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути