понеділок, 26 листопада 2012 07:30

При варикозі відмовляються від хліба

55-річна Олександра Попович зі Львова лікує варикозне розширення вен народними методами.

— Півроку тому несла важку сумку і відчула, як під колінами натягнулися вени. У литках з'явився ниючий біль. Ноги почали втомлюватися, боліли стопи. Удома побачила, як виступили жили, — розповідає. — Судинний хірург діагностував варикозне розширення вен. Сказав, якщо буде прогресувати, доведеться лягти на операцію, щоб у венах не утворилися тромби. У газеті прочитала, як позбутися моєї недуги. Вирішила спробувати.

П'ять днів жінка дотримувалась овочево-фруктової дієти. Раз на день робила клізми теплою водою. На сніданок пила апельсиновий чи лимонний сік. На обід їла сирі сезонні овочі. Готувала їх на пару на вечерю. Їла крупи, насіння, горіхи. Не вживала хліба, картоплі, приправ, алкоголю, кави, міцного чаю та цукру-піску.

— Половину півлітрової пляшки заповнювала подрібненим листям каланхое, заливала горілкою або спиртом. Тиждень настоювала в темному місці. Тим перед сном натирала ноги. І так три чи чотири місяці.

Півлітрову пляшку на три чверті заповнювала березовими бруньками, заливала горілкою. Настоєм змащувала місце, яке болить. Робила компрес зі стиглих помідорів.

— Він знімає напруження та біль. На вени ставила компрес з яблучного оцту. Пила настій чистотілу та відвар череди. Синюшні місця обкладала листям лопуха та бузку. Тепер ноги чисті. Лікар здивувався, коли прийшла на прийом.

Зараз ви читаєте новину «При варикозі відмовляються від хліба». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути