вівторок, 19 липня 2016 05:45

Препарат "Ярсагумба" врятував сім'ю

— Чотири роки працював далеко­бійником, їздив за кордон, — розповідає 42-річний Максим із Конотопа. — Нервував, не висипався. Через рік такого ритму почалися проблеми з потенцією. Дружина запідозрила зраду. Сварки, крики. Недовіра майже зруйнувала нашу сім'ю. Колега порадив фітопрепарат "Ярсагумба". Сказав, що йому допомогло. Спробував — тепер усе в порядку.

Чоловіки через постійний стрес, перевтому й нерегулярний секс, неправильне харчування ризикують отримати проблеми з потенцією. Майже половина з них соромляться це визнати. Так тільки погіршують ситуацію.

— Препарат "Ярсагумба" дуже ефективний і простий у застосуванні, — каже директор компанії "Активне життя" Сергій Міняйло. Натуральні компоненти відновлюють потенцію, нормалізують рівень тестостерону. Достатньо прийняти капсулу за годину до контакту і, повірте, результатом ви будете задоволені. Ефект триває від трьох до п'яти діб.

"Ярсагумба" не містить хімічних сполук та ефективний в будь-якому віці. Не має протипоказань. Препарат сприяє стійкій ерекції, тривалому статевому акту, запобігає передчасному сім'явиділенню, викликає яскраві еротичні відчуття та високу сексуальну активність.

Консультація лікаря безкоштовна. Всім пенсіонерам знижки й подарунок — суміш для профілактики простатиту. Звертайтеся за телефонами: 0(97) 802 20 62, 0(95) 762 49 83, 0(63) 800 28 66.

Відправляємо по всій Україні "Новою поштою", Укрпоштою та Інтайм.

Не є лікарським засобом. Висновок ДСЕЕ №05.03.02–03/442 від 10.01.2013

Зараз ви читаєте новину «Препарат "Ярсагумба" врятував сім'ю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути