понеділок, 29 квітня 2013 06:30

Після лікування мозок працює вдвічі краще

У малого Владислава Савицького на другий день після народження стався крововилив у мозок. Зараз хлопчику 3 роки, і його вже півтора року лікують у Клініці Уляни Лущик за допомогою інноваційних технологій.

— Не міг ні говорити, ні стояти. Обличчя перекошене, погляд розгублений. Рук і ніг не піднімав, а про те, щоб ходити, й мови не було. Лікарі казали: "Нащо вам дитина-рослина?" Та ми ані хвилини не сумнівалися, що сина треба лікувати. Почули від знайомих про Клініку Уляни Лущик. Казали, тут ставлять на ноги хворих зі страшними діагнозами, — розповідає мати Владика, Олена Савицька.

Гематома у Владислава згодом почала стискати мозок. Йому щодня роблять ін'єкції, які поліпшують роботу судин та усувають наслідки крововиливу. Після уколу ведуть на заняття з психологом і логопедом. Завдяки цьому мозок дитини тепер засвоює інформацію вдвічі краще. Хлопчик уже реагує на мову інших, учиться розрізняти кольори, вимовляти звуки.

— Владик став розуміти, що кажу. Почав рухати руками й ногами. Щось лепече, усміхається, руки простягає, – говорить мама хлопчика. – Лікарі тут дуже ввічливі, завжди готові прийти на допомогу. А головне — дають надію. Атмосфера така, наче ми вдома знаходимося.

56-річна Лідія Геращенко лікує у Клініці Уляни Лущик захворювання судин головного мозку.

— Працюю заступником директора великого підприємства, ні хвилини не відпочиваю, – каже вона. — Щодня прокидаюся о шостій ранку, біжу на роботу. 11 років тому почав різко стрибати тиск. У голові паморочилося, обличчя ставало червоне. Та найгірше, що працювати не могла через сильну слабкість. Часто непритомніла, думала, помру. В поліклініці терапевт прописав купу таблеток, але від них ставало гірше. Мучилася рік, поки не взнала за цю клініку.

Хвороба в Лідії загострюється у березні-квітні. Тому вона щовесни проходить 30-денний курс лікування у Клініці Уляни Лущик.

— Ходжу сюди 10 років і завжди задоволена, – ділиться жінка. – Бігаю на роботу, наче 25-річна. Сьогодні мала 11-ту ін'єкцію, і вже почуваюся набагато краще. Тут завжди підлаштують графік лікування так, щоб було зручно пацієнту. Прошу робити уколи із самого ранку, щоб на роботу встигнути.

 

Клініка Уляни Лущик

Тел.: 0(44) 467 63 89, 0(95) 068 30 74, робочі дні: пн-пт, з 8.30-17.30

www.inno-health.com.ua

Зараз ви читаєте новину «Після лікування мозок працює вдвічі краще». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути