понеділок, 10 жовтня 2016 07:00

Надія Гаврош алергічний дерматит лікує дієтою

55-річна Надія Гаврош із міста Червоноград на Львівщині 16 років тому захворіла на алергічний дерматит. Шкіра на обличчі, руках і животі свербіла, червоніла. На руках виникли виразки.

— Хвороба почалася після стресу. Син потрапив у ДТП. Дерматит найбільше непокоїв уночі. Обійшла всіх лікарів — місцевих та обласних. Дерматологи прописували гормональні препарати. Алергологи радили відмовитися від червоного, жирного й солодкого. Ставили крапельниці для очищення крові — результату вистачило на місяць. 2005-го мене скерували до дієтолога Распертова. Після його лікування на декілька років забула про хворобу.

63-річний Володимир Распертов 11 ­років лікує за методикою "Їмо та худнемо". Приймає пацієнтів з ожирінням, вагітних, жінок, які щойно народили, дітей. Серед його пацієнтів — алергіки. Для кожного формує два списки продуктів. У зеленому — корисні, у червоному — шкідливі.

— Виявилося, що мені протипоказані не червоні, а зелені продукти. Алергічну реакцію спричиняли огірки, яблука, кріп, — каже Надія Гаврош. — Через три роки список продуктів змінився. Раніше не можна було їсти шоколад — згодом він потрапив до списку корисних про­дуктів.

Зараз ви читаєте новину «Надія Гаврош алергічний дерматит лікує дієтою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути