пʼятниця, 23 вересня 2016 05:05

Мийка повітря рятує від алергії на амброзію

Автор: ФОТО надане компанією ”Вента Центр Юкрейн”
  Мийка повітря невеликого розміру — 30 на 30 сантиметрів. Умикає режим зволоження раз на годину
Мийка повітря невеликого розміру — 30 на 30 сантиметрів. Умикає режим зволоження раз на годину

— Місяць ходила зі шмарклями. З очей текли сльози, ліки пила. Все через алергію на амброзію. Як починає цвісти в серпні — мучить мене, доки не підуть дощі й не холодніє осінню. Але врешті знайшла, чим врятуватися — за порадою лікаря поставила у спальні мийку повітря. І чхання минуло, й алергія зникла, — розповідає 42-річна Віталіна Андрусів із Кропивницького.

У природі повітря від алергенів очищає дощ. Він змочує часточки пилу й прибиває його до землі. Так само діє мийка повітря, встановлена у квартирі. Вентилятор затягує повітря всередину — на пластинчатий барабан, що обертається у воді. Повітря автоматично зволожується до рекомендованого лікарями рівня 40–60%. Чиста вода випаровується, а бруд збирається у піддоні. Пилок, що залишився в повітрі, стає важчим та осідає на найближчій поверхні.

— Мийка повітря "Вента" — це пристрій, що одночасно зволожує й очищає повітря. Його часто замовляють батьки дітей, що народилися восени — такі малюки частіше стають алергіками. Їм лікарі радять проводити вологе прибирання — мити підлогу. Це допомагає. Але щоб алергія зникла зовсім, треба весь день ходити з вологою ганчіркою. Натомість мийка "Вента" вловлює найдрібніші часточки пилу на льоту, — розповідає Віталій Марасін із підприємства "Вента Центр Юкрейн".

Мийка повітря невеликого розміру — 30х30 см. Вмикає режим зволоження періодично — раз на годину. Це забезпечує рівномірне очищення. Її ставлять на підлозі. Користуватися приладом просто — необхідно лише доливати раз на три дні трохи води й промивати пристрій. Окрім пилку амброзії, мийка збирає його під час цвітіння понад 60 видів рослин, що можуть спричиняти алергію. Зокрема, це тополиний пух, речовини від цвітіння хвойних дерев, липи чи цвілеві гриби.

Щоб прилад працював ефективніше, його радять встановлювати в кімнатах, під вікнами яких цвіте амброзія.

Детальнішу інформацію можна отримати за телефонами:

0(57) 752 72 72, 0(44) 537 14 47, а також на ­сайтi

www.venta.com.ua

Зараз ви читаєте новину «Мийка повітря рятує від алергії на амброзію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути