понеділок, 15 лютого 2016 00:40

Глисти виводять сирою морквою зі сметаною

Організм може сам вилікуватися від глистів. Паразити зникнуть, якщо дитину протягом двох тижнів класти спати у випрасуваних трусах, обрізати їй нігті. Також мити руки з милом перед прийомом їжі й після туалету, не дозволяти смоктати пальці.

— Не треба одразу бігти в аптеку. Спочатку слід з'ясувати, що дитину турбує — гострики, аскариди чи лямблії, — каже волинський гастроентеролог 60-річна Тетяна Перчук. — Розрекламовані ліки дуже токсичні, особливо для печінки. В одній пігулці стільки хімії, що за раз убиває живих глистів. Потім діти потрапляють до лікарні з гепатитами. Небезпечною є собача аскарида, її личинки потрапляють в печінку, мозок, серце. Її виводять ліками. Але якщо дитина часто миє руки, не їсть сирого м'яса, ця проблема її не торкнеться.

Гострики й аскариди не люб­лять висушене гарбузове насіння. Його мелють із лушпинням. Дають одну-дві столові ложки. Терту сиру моркву розмішують зі сметаною. Їдять натщесерце або перед сном. Подрібнений корінь оману заливають склянкою окропу, настоюють ніч. Дають по столовій ложці через кожні 2–3 години. І так сім днів.

Зараз ви читаєте новину «Глисти виводять сирою морквою зі сметаною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути