пʼятниця, 29 липня 2016 05:05

Демодекоз — серйозна заразна недуга

— І де він узявся, той демодекс? Прожила 50 років і ніколи про нього не знала, — каже Раїса Воронкіна з Хмельницького. — Коли лице почало червоніти, свербіти і вкриватися гнійничками, дуже злякалася.

Жінка ходила з висипами на обличчі два роки.

— Пробувала лікуватися — нічого не допомагало. Аж поки не дізналася про відому травницю Тетяну Павлівну Радіонову. Вона мене від демодекса швидко позбавила. Тепер я задоволена та щаслива.

Демодекоз — серйозна недуга, яку провокує підшкірний кліщ демодекс, говорить травниця Тетяна Павлівна Радіонова:

— Цей паразит виглядає як безбарвна ворсиста істота приблизно 0,4 міліметра завдовжки. Мешкає в сальних залозах обличчя, коренях волосся, віях. Дослідження показали, що цим кліщем заражені 80 відсотків людей у світі. Більшість не підозрюють про це, поки людина здорова і не має збоїв імунітету. Однак щойно захист організму слабшає, кліщ активізується і проникає в глибинні шари шкіри. Провокує сильні запалення. Демодекоз заразний. Його виведення — складне завдання, що вимагає великого терпіння і систематичності.

Я рекомендую свої натуральні засоби від демодекса. Мій комплекс від демодекозу підсушує, заспокоює, знімає запалення, вбиває паразитів і мікробів. Не дає підживлення кліщу зсередини. Також очищує шкіру й відновлює її, звужує пори, зменшує жирність. І що дуже важливо — захищає від повторного зараження. У комплекс входять збір трав і коренів для прийому всередину, протирання і мазь — зовнішньо. Він не має побічних дій, не викликає звикання. При правильному діагнозі й виконанні всіх моїх рекомендацій відчуєте поліпшення на 3–4-й день.

Багато корисної інформації ви знайдете в моїй книзі "Встань над болем своїм". Вона не замінить вам засобів від демодекозу. Але хто поінформований, той озброєний. Виготовлення ефективних цілющих засобів — дуже копітка відповідальна робота. Однак із моїми трав'яними засобами і вашою наполегливістю перемога над демодекозом буде за вами.

Тетяна Павлівна Радіонова пропонує ефективні засоби від багатьох недуг. Готує їх за старовинними рецептами своєї династії травників. Всі рецепти перевірені понад століттям. Ці засоби натуральні, не містять гормонів та антибіотиків, не є синтетичними лікарськими препаратами. Не шкідливі і дають хороший оздоровчий результат.

Звернутися до Тетяни Павлівни ­Радіонової по допомогу, а також замовити книгу "Встань над болем своїм" можна за тел.: 0(57) 376 32 32, 0(97) 925 73 97, 0(66) 044 08 98, www.travnik.kharkov.ua

Зараз ви читаєте новину «Демодекоз — серйозна заразна недуга». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути