вівторок, 09 грудня 2014 17:25

Жінкам на високих підборах в 2 рази частіше допомагають незнайомі чоловіки - вчені

Жінкам на високих підборах в 2 рази частіше допомагають незнайомі чоловіки - вчені

Фахівці з'ясували, як на чоловіків впливає висота жіночих підборів і кому з дам вони віддають перевагу.

Вчені з Університету Південної Бретані зв'язали сексуальний вплив жінок на чоловіків з висотою підборів. Результати своїх досліджень автори опублікували в журналі Archives of Sexual Behaviour, а коротко про це повідомляє Associated Press.

Вчені з'ясували, що чоловіки ведуть себе по-різному в залежності від висоти підборів у жінок. Так, жінкам на підборах приблизно в два рази частіше надають допомогу незнайомі чоловіки на вулиці (наприклад, докладно показують дорогу). Також до власниць взуття на підборах в барах і нічних клубах приблизно в два рази частіше підходять чоловіки, ніж до тих, у кого їх немає.

"Висота п'ятки жінки над поверхнею землі має великий вплив на чоловіків", - повідомляє один з авторів дослідження. - "Простіше кажучи, підбори роблять жінок більш красивими"

У своєму дослідженні вчені просили 19-літніх добровольців носити чорні туфлі на підборах. Довжина підборів становила 0,5 сантиметра, 5 сантиметрів або 9 сантиметрів. Добровольці просили незнайомих чоловіків у віці від 25 до 50 років допомогти їм в різних ситуаціях.

У результаті вчені з'ясували, що жінки з взуттям без підборів (0,5 сантиметра) приваблюють 46,7 відсотка чоловіків, середні підбори - 63 відсотки і високі - 83 відсотки.

Підбори вище 9 сантиметрів вчені не розглядали, оскільки, на їхню думку, носіння такого взуття небезпечно для здоров'я і може викликати болі в спині і збільшити ризик травмування щиколотки.

Однак носіння взуття на високих підборах, на думку захисників прав жінок, посилює женоненависні стереотипи, що призводять, зокрема, до сприйняття жінок як сексуальних об'єктів.

Зараз ви читаєте новину «Жінкам на високих підборах в 2 рази частіше допомагають незнайомі чоловіки - вчені». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути