середа, 25 лютого 2015 16:40

Вийти заміж пропонують в соцмережах, ресторані та з драбини пожежної машини
8

Фото: надані Богданом Нагорним

У столиці стали популярними неординарні освідчення у коханні.

"Руку і серце зараз пропонують мало не в екстремальних умовах, - говорить менеджер івент-агентства Богдан Нагорний, який допомагає киянам влаштовувати освідчення. – Популярні зізнання у коханні під час розіграшів".

За словами Нагорного, для освідчення однаково часто обирають як малолюдне місце, так і ринок, вокзал, театр чи торговий центр.

"У січні хлопець освідчився дівчині в кінотеатрі, - каже Богдан. – Замість фільму там почали показувати на екрані її фотографії. Вона розчулилася і заплакала. Дала згоду і хлопець при всіх одягнув їй каблучку на палець. Модними торік були написи на пелюстках квітів. Писали: "Виходь за мене", "Будь моєю", "Люблю тільки Тебе". Зараз популярні освідчення у ресторані. Хлопець наперед домовляється з адміністратором закладу чи шеф-кухарем, який пише шоколадом чи соусом на замовленій страві "Кохаю тебе" чи "Вийди за мене".

Часто для пропозиції руки і серця використовують друзів у соцмережах.

"Киянин Дмитро перед днем Валентина попросив усіх своїх друзів написати на аркуші паперу "Таня, вийди за мене" і сфотографуватися з ним. На його пропозицію відгукнулося 170 друзів із 300. Дівчина не могла повірити своїм очам. Освідчення було ефектним", - розповідає івент-менеджер.

Продовжують освідчуватися за допомогою цукерок і плакатів на рекламних вивісках.

"Кілька разів для освідчення замовляли кран. 14 лютого для студента Миколи замовили пожежну машину. Він по драбині вибрався на 3 поверх і постукав у вікно до коханої. В руках мав 51 троянду", - згадує організатор.

Зараз ви читаєте новину «Вийти заміж пропонують в соцмережах, ресторані та з драбини пожежної машини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути