субота, 16 квітня 2016 12:00

Весілля Гуцерієвих у Лондоні відрізнялося скромністю

Автор: INSTAGRAM
 

Розкішне весілля сина російського мільярдера Саїда Гуцерієва і Хадіжи Ужахової після Москви продовжили святкувати у Лондоні. Лише зараз з'являються перші світлини із святкування. У столиці Сполученого Королівства пара обійшлася без помпезності та шуму, запросивши лише членів сім'ї та найближчих друзів, пише tatler.ru.

Свято влаштували не в ресторані, а в лондонському особняку Гуцерієвих, який за інгушською традицією поділили між нареченим і нареченою: Хадіжа доглядала за гостями в жіночій половині, а Саїд перебував "в ув'язненні" на чоловічий.

Несподівано скромним виявилося і плаття нареченої — кутюрний шедевр Elie Saab за 350 тисяч доларів змінило закрите плаття в національному стилі і шовкову хустку.

Автор: INSTAGRAM
 

До речі, заявлених раніше Бейонсе і Елтона Джона так і не було: схоже, що їх "бережуть" для третьої частини масштабного гуляння.

Нагадаємо, світові зірки, корона за 5 мільйонів доларів, 25-кілограмова сукня з коштовним камінням та квіткові композиції на 4 мільйони. Таке весілля влаштував російський магнат Михайло Гуцерієв для свого сина. Наприкінці березня 28-річний Саїд одружився із 19-літньою Хадіжи Ужаховою. Цнотливу наречену з Інгушетії шукали для нареченого 4 роки. Дівчина - студентка, навчається в медичному університеті на стоматолога.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Індії торговець діамантами оплатив 150 весіль

Зараз ви читаєте новину «Весілля Гуцерієвих у Лондоні відрізнялося скромністю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути