понеділок, 28 березня 2016 23:25

"Царське весілля" за 20 мільйонів доларів влаштував російський магнат для сина
7

Світові зірки, корона за 5 мільйонівдоларів, 25-кілограмова сукня з коштовним камінням та квіткові композиції на 4 мільйони. Таке весілля влаштував російський магнат Михайло Гуцерієв для свого сина.

28-річний Саїд одружився із 19-літньою Хадіжи Ужаховою. Цнотливу наречену з Інгушетії шукали для нареченого 4 роки. Дівчина - студентка, навчається в медичному університеті на стоматолога. Красуня і скромниця.

Красу і молодість нареченої підкреслили тисячі живих квітів, якими був прикрашений вхід в концертний зал на вулиці, весь перший поверх і саме місце святкування.

Сама Хадижа була в неймовірної краси сукні від модного дому Elie Saab вагою 25 кілограмів. Цей наряд був зроблений на замовлення, тому обійшовся він приблизно в 350 тисяч доларів. Голову нареченої прикрашала корона, інкрустована діамантами. Вартість прикраси - 5 мільйонів доларів. А ось макіяж від провідних візажистів "потягнув" всього на пару сотень доларів.

На царське весілля зібралося 600 гостей. Серед них навіть президент Інгушетії Руслан Аушев і багато інших представників політичної еліти.

Частування кожен гість міг вибрати на свій смак: плов, шашлик, суші. Не обійшлося і без чорної і червоної ікри в спеціальних відерцях. На десерт пригощали 4-метровим тортом.

На святі Саїда та Хадіжи виступили Стінґ, Елтон Джон, Дженніфер Лопес, Бейонсе та Алла Пугачова. А в фіналі випустили потужний феєрверк, який було чути у всій західній частині Москви. Загалом весілля обійшлося приблизно у 20 мільйонів доларів. Друга частина святкування відбудеться у Великобританії.

Нагадаємо, інгульський мільярдер Михайло Гуцерієв – власник російської нафтової компанії, елітної московської нерухомості та інших бізнесів. А ще — він автор текстів пісень російських поп-виконавців — Кіркорова, Орбакайте, Шуфутинського.

Він входить до 20-ки найбагатших людей світу. Його статки за минулий рік склали понад 2,5 мільярда доларів. В столиці Чечні іменем живого олігарха названа вулиця.

Зараз ви читаєте новину «"Царське весілля" за 20 мільйонів доларів влаштував російський магнат для сина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути