середа, 20 січня 2016 15:59

Вчений назвав найвдаліший вік для створення сім'ї

Вчений назвав найвдаліший вік для створення сім'ї

Думки щодо ідеального віку для створення сім'ї розходяться. Одні думають, що чим раніше люди вступають в шлюб, тим швидше вони звикнуть один до одного і зможуть ужитися. Інші ж прихильники тієї ідеї, що перед таким відповідальним рішенням треба як слід нагулятися. Але вчені всіляко шукають "золоту середину".

Так, дослідник Університету Юти Ніколас Вольфінгер заявив, що вік від 28 до 32 років є найбільш вдалим для шлюбу і дає найнижчу ймовірність розлучення, повідомляє The Independent.

Це заява Вольфингера щодо "ідеального віку" викликала скептичну реакцію у багатьох його колег і читачів.

Видання процитувало ще одного фахівця з шлюбної терапії - Ендрю Дж. Маршалла. Експерт переконаний, що на сьогоднішній день багато людей надто намагаються показати оточенню, що мають "ідеальні відносини".

"Бажане видається за дійсне – якщо ми зробимо це в правильний день і в точності правильним способом, то ми йдемо в правильному напрямку і отримаємо правильний шлюб. Ми починаємо боятися робити помилки", - зазначив Маршалл.

Він також зазначив, що в гонитві за ідеалом люди намагаються скрізь створити ілюзію, починаючи від одягу і закінчуючи локацією. А це, на його думку, помилковий шлях.

Зараз ви читаєте новину «Вчений назвав найвдаліший вік для створення сім'ї». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути