вівторок, 12 серпня 2014 18:20

Українці одружуються у горах, замках і підземеллях
7

Українцям набридли традиційні шлюбні церемонії
Фото: надані Галиною Войтюк

Кияни Анастасія та Іван Калюжні одружилися 25 липня у столиці. Святкувати весілля вирішили у горах.

"Я не люблю нудні застілля, - розказує наречена. – Тому з чоловіком одразу вирішили, що ми будемо не так, як усі. Весілля спланували незвичайне. Покликали 10 друзів і разом вибралися на Говерлу".

Дорогу до Франківська молодята гостям оплатили. Застілля влаштували в одному з місцевих ресторанів. Частували українськими стравами та медовухою.

"Одні наречені перед весіллям туфлі шукають, а я купила собі дорогі кросівки, згадує Анастасія. - На вершині обмінялися обручками і випили трошки шампанського. На річницю одруження поїдемо у Крим на море і зануримося під воду. Хочемо обмінятися обручками ще й на глибині".

Українцям набридли традиційні шлюбні церемонії. Вони залюбки їдуть обмінюватися обручками у гори, влаштовують виїзні церемонії у замках та спускаються на фотосесії у каналізаційні люки і підземелля. Про це кореспонденту Gazeta.ua розповіла арт-директор івент-агенства Галина Войтюк.

"Повірте, про екстремальне весілля сьогодні мріє кожна п'ята українка, - говорить Галина Миколаївна. – Але останнім часом замовлень маємо небагато. Люди скасовують весільні вечірки через війну на сході і траур. Торік влітку був шалений попит на екстремальні одруження. Наречені заради вражень і гарних фотосесій стрибали з парашутом і сплавлялися по гірських річках на байдарках, замість лімузину у весільний кортеж замовляли байки та ретроавто".

Дехто зважується відсвяткувати весілля закордоном. Але за це доведеться викласти понад $ 10 тис. – 120 тис. грн..

Зараз ви читаєте новину «Українці одружуються у горах, замках і підземеллях». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути