четвер, 01 грудня 2011 14:33

У шлюбі з чорною вдовою чоловік помирає через три роки

У шлюбі з чорною вдовою чоловік помирає через три роки

"Я стала вдовою через 30 років щасливого шлюбу, — ділиться пережитим 62-річна Катерина Юріївна із Черкас. — Мій Саша помер від серцевого нападу за кілька днів до дня народження. Так не мало статися. Нам колись гадалка наворожила, що проживемо разом до 80-ти років".

Катерина Юрівна через два роки після смерті першого чоловіка вдруге вийшла замуж. Через п'ять років поховала другого чоловіка.

"Мого Івана теж серцевий напад забрав. Серед білого дня почало боліти у грудях. Швидку викликали, але поки машина приїхала, Іван уже холодний лежав. Хоча його до того часу ніколи серце не турбувало. Був здоровий, працював як за трьох, мав гарний апетит".

Жінка живе одна у 2-кімнатній квартирі. Має 30-річного сина. Він одружений. З сім'єю мешкає окремо.

"Мені страшно оставатися наодинці. Не знаю, чи встрічу чоловіка, з яким доживатиму до кінця своїх днів. Боюся виходити заміж, бо кажуть, що на мені вдовина печать, і чоловік, який одружиться на мені, теж помре".

Біоенергетик Лілія Хасапєтова розглядає фотографію Катерини Юріївни. Вона має коротку завивку, голубі очі підведені чорним олівцем. Кладе знімок між долонями, сканує його з обох боків.

"Не відчуваю, що на вас накладений вінець чорної вдови. Зараз більшість жінок переживають своїх чоловіків, - пояснює Лілія Ернестівна. - На це дає свій відбиток екологія, алкозалежність, економічні негаразди. Жіночий організм більш стійкий до хвороб і навантажень. Ваші чоловіки помирали своєю смертю".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нареченого приворожили на восьми буханках хліба

Клеймо чорної вдови наводять лише досвідчені маги.

"Накладають такий приворот на красивих та успішних жінок. Знала одну бізнес-леді, яка жила у центрі Києва. Їй найкраща подруга поробила, бо заздрила, що у тій зустрівся гарний коханець, бізнес ішов краще, квартира була більша, машина дорожча. Та жінка втратила чоловіка в автокатастрофі. Через два роки заміж вийшла. Але прожила у шлюбі всього три роки. Новий коханий на очах змарнів. Чоловік з такою дамою проживе не довше двох-трьох років. Навіть якщо не вступатиме у шлюб, а просто спатиме під одним дахом та в одному ліжку з жінкою".

Якщо в таких недовгих шлюбах народжуються дівчатка, вони в точності повторять долю своєї матері. Якщо народиться хлопчик, то у дорослому віці він може загинути від насильства. Людина, яка робить таку порчу, ніколи не знатиме щастя і скоро почне хворіти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тереза Славович народилася чаклункою

"Позбутися вдовиної печаті непросто. Головне вірити у Бога, щиро молитися за здоров'я рідних, не сваритися з чоловіком і не пускати заздрісних друзів у свою квартиру".

Зараз ви читаєте новину «У шлюбі з чорною вдовою чоловік помирає через три роки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути