пʼятниця, 26 серпня 2016 21:42

Світ підкорив Instagram закоханих, які подорожують світом
13

Новозеландці Бьянка Бруншвілер і Бретт Суїнден подорожують і ведуть тревел-блог. За чотири роки вони встигли побувати в різних куточках земної кулі, від Лондона до Латинської Америки.

Зараз вони в Нікарагуа, а незабаром планують поїхати в Південну Америку. У своєму Instagram вони діляться фотографіями і порадами для інших мандрівників.

"У дитинстві ні у мене, ні у Бьянки не було можливості багато подорожувати. Думаю, той досвід посіяв в наших ДНК якусь особливу пристрасть до переміщень по світу. У нас, просто кажучи, свербить в одному місці, якщо ми не в подорожі або не будуємо на неї плани", - розповів Бретт.

"Можемо сказати, що Куба нам сподобалася з кількох причин. Це був наш перший досвід перебування в країні, де взагалі ніхто не говорить англійською. Великим культурним шоком виявилася відсутність доступу в інтернет. Провівши кілька днів без телефона, ми справді оцінили олдскульний ритм життя".

Бретту і Бьянці вдається стільки подорожувати, бо вони живуть дуже економно, а невеликий прибуток їм приносить співпраця з кількома спонсорами, що стало можливим завдяки популярності їх блогу.

Але подорожі - це не завжди легко і приємно. Не так давно у Бретта вкрали мобільний телефон в Нікарагуа. Це послужило відмінним нагадуванням про те, що потрібно подорожувати зі страховкою, зберігати цінні речі при собі і не забувати регулярно створювати резервну копію даних з усіх своїх пристроїв.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Весілля на яхті: переваги та недоліки

"Думаю, коли ми будемо старими і сивими, нам з Бьянкою буде що згадати. Важливо працювати разом і вміти подбати про самого себе. Уважно дивіться навколо себе і ловіть потрібний момент", - закликає Бретт.

Бретт і Бьянка, які називають один одного Б1 і Б2, кажуть, що не уявляють собі, з ким ще разом вони могли б подорожувати.

"Спільні подорожі стали відмінним випробуванням для наших стосунків. Вони зробили нас сильнішими, і ми знаємо, що готові до будь-яких складнощів, які чекають нас в майбутньому", - додала Бьянка.

Нагадаємо, поліцейські пірнали на дно затоки, щоб повернути нареченій обручку

Зараз ви читаєте новину «Світ підкорив Instagram закоханих, які подорожують світом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути