субота, 02 липня 2016 13:40

Під час весільної зйомки нареченого вкусила гримуча змія
12

Молодята Джонні і Лора Бенсон із Форт-Коллінс, Колорадо, США. Їхня весільна фотосесія проходила недалеко від водосховища Хорсетут. Пара відійшла на 15 метрів від стоянки та просто йшла по дорозі, як раптом Джонні відчув удар в гомілку — його вкусила гримуча змія, яка зачаїлася у траві, пише 4tololo.

На щастя для них, на місце під'їхав рейнджер парку округу Ларімер. Він 2 години займався укусом. За той час Лора встигла обдзвонити всіх, починаючи від медпрацівників і закінчуючи друзями, аби повідомити про нещастя.

І весь цей час фотограф Медді Уілбур продовжувала знімати.

"Вся ця ситуація була настільки сюрреалістичною, я ніяк не могла допомогти їм будь-яким з можливих способів, окрім як продовжувати робити свою роботу, фотографуючи історію, що сталася в день їхнього весілля. Я рада, що змогла розповісти цю історію", — сказала Медді.

Зараз з Бенсонами все в порядку.

"Ми не знали, чи укус гримучої змії був отруйним, тому прогнози були не дуже підбадьорюючими. Лікарі сказали, що молодятам доведеться провести в лікарні як мінімум кілька годин, щоб вони могли дослідити укус. У гіршому випадку, якщо їм доведеться скористатися протиотрутою, то Джоні доведеться пробути в лікарні кілька днів", — сказала Медді.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Наречена врятувала життя незнайомці під час власного весілля

Після того як машина швидкої допомоги доставила Джонні в лікарню, лікарі швидко встановили що зміїний укус не був отруйним, і у нареченого не було набряку або будь-яких симптомів інфекції. На всякий випадок йому вкололи ліки від правця.

Через 20 хвилин Джонні був у порядку і міг стояти на ногах. Молодята повернулися на святкування власного весілля.

"Я ніколи не бачила такої емоційної зустрічі молодят, всі 184 гостя вітали Лору і Джонні й обсипали їх морем обіймів і поцілунків. Я захоплююся Лорою і Джонні, які весь цей час зберігали спокій, і тримаючись за руки пройшли через перше велике випробування в їх новому сімейному житті", — сказала Медді Уілбур.

Зараз ви читаєте новину «Під час весільної зйомки нареченого вкусила гримуча змія». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути