четвер, 25 червня 2015 19:50

Очима нареченої: як зняти незабутнє весільне відео
11

Весілля - це особливий день і насамперед для нареченої. Турбується вона перш за все про те, як зробити так, щоб все було не просто красиво, але і взагалі ідеально. Найгарніша сукня, гості ситі і веселі, а фотографії і відео тим більше повинні бути на висоті!

Проблему з відео вирішила компанія Sony спільно з відомим дизайнером капелюшків. Вони вміло поєднали відеокамеру з головним убором і зробили можливим створити відео весілля саме таким, яким його побачила сама наречена.

Безумовно, для нареченої головне в день весілля виглядати красиво і елегантно, тому і камера повинна була бути такою, щоб не псувати весь образ. Для цього Sony запропонували FDR-X1000V - білого кольору, легку і досить витончену по своєму дизайну. А ось у завдання дизайнера капелюшків Розі Олівії Миллинери (Rosie Olivia Millinery) входило знайти спосіб так прикріпити цю камеру, щоб вона виглядала органічно в образі нареченої. Так було створено два головних убори - корона, центр якої спирався на камеру, і своєрідний обруч з фатою - в цьому випадку камера була прикріплена збоку.

Розі Олівія не випадково взялася за таку незвичайну завдання. Вона створює головні убори для британських знаменитостей, у тому числі і для членів Королівської сім'ї. Але скоро гряде її власне весілля, і тут вже треба дійсно постаратися створити такий аксесуар для сукні, щоб затьмарити всі інші роботи. Підготовка до весілля - справа серйозна. І саме до цього моменту компанія Sony опублікувала свої дослідження, в яких з'ясувалося, що більше третини одружених британців шкодують, що у них немає жодного відео з весілля. Саме так і народилася ідея проекту "Bride's Eye View" ("Вид очима нареченої").

"Занадто багато моїх друзів скаржаться, що у них немає відео свого весілля. Я скоро збираюся заміж, і я хочу бути впевнена, що це відео буде включати всі-всі закутки, всі-всі події. Колекція головних уборів bride's Eye View робить це можливим - всі клятви й обіцянки будуть відображені навічно," - каже Розі.

Зараз ви читаєте новину «Очима нареченої: як зняти незабутнє весільне відео». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути